Κωστόπουλος: Αποκατάσταση της αλήθειας για Ελένη-Ματέο

05.12.2013
Χαμός επικράτησε την Τετάρτη με την γκάφα του Γιώργου Λιάγκα ότι σε ταξίδι που έκανε με την Φαίη Σκορδά στις Μαλδίβες πριν χρόνια είχαν πετύχει την Ελένη Μενεγάκη και τον... Ματέο Παντζόπουλο.

Μετά από ένα διαφημιστικό διάλλειμα η παρεξήγηση λύθηκε, αφού ο Λιάγκας είχε κάνει λάθος και είχε μπερδέψει(;) τον Γιάννη Λάτσιο (που ήταν τότε στο ταξίδι με την Ελένη) με τον Ματέο. Η αλήθεια, αφού υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα της Espresso, είναι ότι οι τέσσερις τους βρέθηκαν στις Μαλδίβες το Πάσχα του 2009, όταν η Μενεγάκη ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Λάτσιο.

Κι έρχεται ο Πέτρος Κωστόπουλος το πρωί της Πέμπτης να αποκαταστήσει (ως άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι) την αλήθεια για Ελένη και Ματέο και πότε γνωρίστηκαν οι δυο τους. Εξάλλου, όλοι ξέρουμε ότι αυτή έγινε το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού είχαν πάει διακοπές στα Άχλα της Άνδρου. Κι έτσι έχουν τα πράγματα.

«Θέλω να πιστοποιήσω κι εγώ και η κυρία Μπαλατσινού, ότι αποκλείεται αυτό. Αποκλείεται, γιατί πριν τέσσερα χρόνια η Ελένη δεν τον ήξερε τον Ματέο», είπε ο Κωστόπουλος. Και συνέχισε σχολιάζοντας την... γκάφα του Λιάγκα: «Κάτι έμπλεξε στο κεφάλι του και μετά από ένα break το διόρθωσε, έτσι κατάλαβα. Λάθη γίνονται και είναι προς τιμήν του ότι το διόρθωσε on air».

Για το θέμα μίλησε και η Μπαλατσινού λέγοντας: «Η Ελένη γνώρισε τον Μάκη το καλοκαίρι του 2009, οπότε αποκλείεται το Πάσχα να ήταν μαζί. Δεν γνωρίζονταν».

Οπότε και μετά την τοποθέτηση των κουμπάρων, έχουμε να πούμε ότι ο Λιάγκας δεν μας τα λέει καλά. Αυτή η αφηρημάδα, αυτό το μπέρδεμα, αυτό που δεν θυμάται καλά.... Τι να πεις... Ου γαρ έρχεται μόνον