Μεγαλώνει κι άλλο η μύτη του... Πινόκιο Λιάγκα

06.12.2013
Αν συνεχίσει ο Γιώργος ο Λιάγκας να λέει τα ψεματάκια του, στο τέλος θα του βγει το όνομα. Και η μύτη του θα μεγαλώσει κι άλλο.

Δεν θέλει και πολύ άλλωστε να τον πούνε στο τέλος.... ψευτό-Γιώργο ή να λέμε... «ρώτα τον Λιάγκα μας τον ψεύτη». Να μας συχωρνάει ο παρουσιαστής, αλλά το δικαίωμα το έδωσε από μόνος του. Τότε, που «έσκιζε» το πανάκριβο πόλο μπλουζάκι του ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση για να παρουσιάσει το «The Voice», διαψεύδοντας έτσι το δημοσίευμα της εφημερίδας που είναι αρχισυντάκτης ότι εκείνος θα είναι ο παρουσιαστής του show.

Και λίγες μέρες μετά, ο ΑΝΤ1 βγάζει επίσημη ανακοίνωση για το show και μάντεψε... παρουσιαστής θα είναι ο Λιάγκας! Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα, αφού και τότε που εκείνος έλεγε ότι δεν έχει ιδέα, ο κόσμος το χε τούμπανο. Τώρα, για ποιο λόγο ο ίδιος το είχε κρυφό καμάρι, μόνο εκείνος ξέρει.

Και μη νομίζεις ότι μόνο εμείς... κράζουμε Λιάγκα, αλλά και οι συνεργάτες του, στο Πρωινό έκαναν το ίδιο, αφού τόσο καιρό και σε αυτούς δεν είχε πει το παραικρό. Αλλά, ο παρουσιαστής και πάλι είχε μια δικαιολογία να πει, που εσύ κρίνεις αν είναι πιστευτή ή όχι.

«Πριν από ένα μήνα με ρωτήσατε αν μου έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσω το Voice και σας είπα όχι, αλλά αν μου γινόταν θα το δεχόμουν με πολύ μεγάλη χαρά. Έκτοτε, δε με ρώτησε ποτέ κανένας. Εγώ ερχόμουν εδώ, σας έλεγα πληροφορίες για το Voice, προφανώς τα είχαμε βρει, αλλά δε με ρωτήσατε ποτέ. Το καλοκαίρι είχα πει στον Γιάννη Λάτσιο ότι υπήρχε ένα show που το είχα δει και είχα καθηλωθεί και του είπα ότι θα ήθελα να το παρουσιάσω. Υπογράφουμε για το πρωινό, δεν μου είπε κανείς τίποτα. Δεν μου έγινε πρόταση ποτέ, καθώς οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θεωρούσαν δεδομένο ότι θα το κάνω και πριν κάποιες μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν έλα έχουμε πρόβες. Η κριτική επιτροπή έκλεισε πριν τρεις μέρες.», είπε ο Λιάγκας. Εμείς το αφήνουμε ασχολίαστο.