Τσιμτσιλή: Ο γάμος της πέρασε ένα πατατράκ

06.12.2013
Σε εγκαίνια καταστήματος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/120 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την κόρη της και το πατατράκ που πέρασε η σχέση της με τον Θέμη Σοφό μετά τον ερχομό της μικρής.

"Είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Είναι η ζωή μου πριν το μωρό και η ζωή μετά. Ξυπνάω και η σκέψη μου είναι στη Νάγια. Είμαστε στο σπίτι και χαιρόμαστε με την κάθε της κίνηση, λες και πέρασε πρώτη στο Πανεπιστήμιο", εξήγησε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε με τις αλλαγές που έφερε το μωρό στη σχέση της με το σύζυγό της. «Εννοείται ότι το κομμάτι "έρωτας - προσωπική σχέση" περνάει ένα πατατράκ γιατί το ενδιαφέρον και την σημασία την έχει κάποιος άλλος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Σταματίνα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον ΑΝΤ1 μετά το άδοξο τέλος της εκπομπής της. "Οι σχέσεις μου με τον ΑΝΤ1 παραμένουν άριστες, άσχετα αν έχει δημιουργηθεί αντίθετη εντύπωση στον κόσμο. Θέλω να ξανακάνω και τηλεόραση, αλλά δεν αγχώνομαι. Το θέμα είναι να υπάρξει η συγκεκριμένη ευκαιρία. Είμαι ανοιχτή", είπε.