Συγκίνηση: Η Στικούδη μίλησε και χόρεψε για τον καλό της

09.12.2013
Από την αρχή του live, η Δούκισσα Νομικού μάς ενημέρωσε ότι στο Dancing with the stars θα έχει πολλή συγκίνηση.

Οι χορευτές επέλεξαν βιωματικά τραγούδια για να χορέψουν και η Κατερίνα Στικούδη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Κι έκανε και τη μεγάλη ανατροπή, αφού η ράπερ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στον αγαπημένο της.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον... χόρεψε κιόλας, αφού το τραγούδι που επέλεξε είναι σε στίχους δικούς του. Και τού έστειλε και το μήνυμα της.... «θα είμαι μαζί σου ως το τέρμα»!

«Θέλω να βγάλουμε συναίσθημα, γιατί είναι η τραγούδι που κάνει την καρδιά μου να σπάσει! Με συγκινεί που ξέρω ότι οι στίχοι είναι γραμμένοι για μένα. Είναι πολύ γλυκό να ξέρεις ότι μέσα από την καθημερινότητα εμπνέεις τον σύντροφό σου στη δουλειά του», δήλωσε η Στικούδη στην κάμερα του DWTS.

Και συνέχισε την εξομολόγηση: «Μέσα από αυτό θέλω να δείξω πως, όταν είμαι ερωτευμένη και αγαπάω αληθινά, είμαι πάρα πολύ δυνατή και μπορώ να καταφέρω τα πάντα… Του αφιερώνω τον στίχο “θα είμαι μαζί σου ως το τέρμα”, ξέρει αυτός»!

Δυστυχώς, για το Κατερινιώ, το τραγούδι του καλού της δεν της έφερε τύχη, αφού ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Και ας είχε συγκεντρώσει 27 βαθμούς από την επιτροπή.