Σπυροπούλου: Λέει «ρουφιάνα» την Γερμανού;

10.12.2013
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι έχουμε να παρατηρήσουμε ότι το girl έχει... ξεψαρώσει.

Να έβλεπες μόνο πώς απαντούσε ή αντιδρούσε στα πειράγματα του παρουσιαστή. Γυάλιζε το μάτι της μικρής, ειδικά όταν ο Θέμος έκανε πλάκα για την Ελένη Μενεγάκη, που είναι κολλητή και η Κων/να δε σηκώνει πολλά πολλά για τη φιλενάδα.

Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει το ίδιο με τη Ναταλία Γερμανού, που πέρυσι ήταν... μαζί της. Την έχει άχτι η Σπυροπούλου και μπορεί να το παίζει αθώα περιστερά και υπεράνω, όμως με κάθε ευκαιρία το ρίχνει το καρφί της για την πρώην συνεργάτιδά της. Ας πούμε στου Θέμου, η Σπυροπούλου ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι η Ναταλία πέρυσι ήταν ο... ρουφιάνος της παρέας κι έβγαζε προς τα έξω όσα συνέβαιναν στην εκπομπή.

«Στην αρχή όταν πήγαινα στην εκπομπή όλα μου φαινόντουσαν πολύ όμορφα. Σιγά σιγά όμως άρχισα να βλέπω κάποια πράγματα και να λέω ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά. Μετά από τέσσερις μήνες άρχισα να συνειδητοποιώ τι γίνεται. Γίνονταν διάφορα πράγματα στην εκπομπή και διέρρεαν στα Μέσα. Όταν σε ένα σπίτι συμβαίνει κάτι, αυτό διαρρέει μέσα από το σπίτι, την πολυκατοικία. Άλλα γινόντουσαν και αλλιώς τα έδιναν από μέσα», είπε με ύφος αθώου και τηλεοπτικά άβγαλτου κοριτσιού.

Και στη συνέχεια, πάντα με το ίδιο ύφος αναρωτήθηκε: «Φέτος πώς γίνεται και δεν έχει βγει προς τα έξω τίποτα, ούτε καλό, ούτε κακό; Προφανώς υπήρχε κάποιος που τα έδινε». Και για να μην παρεξηγηθεί, διευκρίνισε ότι δεν κατηγορεί κάποιον άνθρωπο συγκεκριμένα. Απλά, αν το πας δια της ατόπου απαγωγής, πέρυσι ρουφιάνος ήταν ή η Ναταλία ή ο Θέμης Γεωργαντάς. Ή και οι δύο μαζί. Άλλος δεν περισσεύει.