Ρόκκος: Άγριο κράξιμο κι... αποκαλύψεις για Λιάγκα

11.12.2013
Κόντρα δίχως τέλος είναι αυτή ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Γιώργο Λιάγκα. Την αρχή του... μίσους και αλληλοσπαραγμού έκανε ο παρουσιαστής, όταν μέσα από το Πρωινό είχε αποκαλύψει

ότι ο Ρόκκος δεν έχει καλές σχέσεις με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου προβλέποντας μάλιστα ότι το σχήμα δεν θα βγάλει τον χειμώνα. Τα σχόλια του Λιάγκα έφτασαν στα αυτιά του τραγουδιστή, ο οποίος έγινε έξαλλος.

Έκτοτε, κάθε φορά που η συζήτηση πηγαίνει στον παρουσιαστή, ο Ρόκκος δεν έχει πρόβλημα να του τα χώσει. Μόνο, που τούτη τη φορά, ο αοιδός σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ρίχνει άγριο κράξιμο στον Λιάγκα, ενώ προχωράει και σε διάφορες... αποκαλύψεις.

«Ο άνθρωπος έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα και εγώ τον δικό μου. Γιώργο τον λένε; Βγήκε και είπε διάφορα… Ότι εγώ το παίζω πρώτο όνομα, ότι ο Ρόκκος έχει χαθεί, ότι ο Ρέμος με ανέβασε εμένα κατηγορία. Για ποιον μιλάει; Για κανένα παιδάκι που έχει έναν δίσκο; Εγώ είχα ήδη δέκα χρόνια καριέρα πριν καν ο Μαλέλης τον βάλει να λέει δελτίο! Για ποιον μιλάει;» λέει στην αρχή.

Και συνεχίζει: «Είχα πάει τρεις φορές πέρυσι στην εκπομπή του, με παρακαλούσε γιατί ανέβαζα τα νούμερα και έβαζαν τον Νέζο, που είναι φίλος μου, να με παίρνει τηλέφωνο για να πάω, ούτε αυτό δεν σεβάστηκε; Αν ερχόταν εδώ και με έβλεπε και δεν του άρεσα θα σεβόμουνα την άποψή του. Ένας άνθρωπος, όμως, που δεν έχει έρθει ποτέ να με ακούσει, που μου έχει πάρει τρεις συνεντεύξεις, που του έχω μιλήσει για τόσα πράγματα στην καριέρα μου, για τότε που είχα πλατινένιους δίσκους και συνειδητά τα παράτησα όλα και έφυγα και εξαφανίστηκα… Δεν το σεβάστηκε ούτε αυτό; Έχει τα @ρχ…@ αυτός να κάνει το ίδιο; Καταρχάς, πώς είναι έτσι;» ήταν τα σκληρά λόγια του Ρόκκου.

Και όχι το «κράξιμο», δε σταματά εδώ. Έχει και συνέχεια, αφού απαντά τι θα τον ρωτούσε σε περίπτωση που τον συναντούσε: «Δεν τον βλέπω μπροστά μου…. Είναι αόρατος, άυλος… Είναι αχάριστος, μεγάλη αχαριστία αυτό που έκανε, δεν είχε δικαίωμα να το κάνει και να μην είμαι εγώ μπροστά. Αν δεν τον είχα βοηθήσει και δεν είχα πάει στις εκπομπές του ακόμα και τότε θα μπορούσε να πει κάτι γιατί θα είχε κάποιο παράπονο από μένα. Και δεν είναι και δικά του λόγια αυτά, αυτό είναι που με νευριάζει, είναι αλλουνού!»

Βλέπεις, στο σημείο αυτό ο Ρόκκος κατηγορεί τον Λιάγκα ότι το σχόλιο του αναφορικά με τις σχέσεις του με την Θεοδωρίδου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. «Εντάξει, εγώ δεν θα άφηνα κάποιον να με βάλει να πω ψέματα και να ξέρω ότι λέω ψέματα. Με τη Νατάσσα έχουμε άριστη σχέση. Βρες μου κάποιον με τον οποίον έχω συνεργαστεί και είχα πρόβλημα μαζί του για την αφίσα. Για μένα η αφίσα δεν λέει τίποτα, όλοι αποδεικνύουν στην πίστα τι είναι. Αυτές οι ίντριγκες και οι κιτρινισμοί τρέφουν κάποιους, με αυτά ζουν… Αυτό που έκανε ο Λιάγκας ήταν απόλυτα «κίτρινο».

Κι αν τον σύζυγο τον «έκραξε» άγρια, δεν έκανε το ίδιο με την Φαίη Σκορδά, αφού μόνο τα καλύτερα είχε να πει για εκείνη. «Αυτό που έκανε η Φαίη –δεν ξέρω αν το έκανε προσποιητά- ήταν απόλυτα αρσενικό, «παντελονάτο», με @ρχ…@. Και την εκτίμησα βαθιά όταν είπε στον άντρα της και στη Σάσα Σταμάτη «τα προσωπικά σας δεν θα τα βγάλετε στην εκπομπή». Τους «έδωσε» κανονικά γιατί ήξερε ποια είναι η αλήθεια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή – συνέντευξη: περιοδικό YOU