Σταμάτη: Άγριος καυγάς με Λιάγκα για το κασέ του

12.12.2013
Ένταση είχαμε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό κι αφορμή για να «πλακωθούν» η Σάσα Σταμάτη με τον Γιώργο Λιάγκα στάθηκαν τα χρήματα που παίρνει για την παρουσίαση του «The Voice».

Η Φαίη Σκορδά, όλο περηφάνια και χαρά για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του συζύγου, είπε ότι εκείνος έχει τόση χαρά για το show, που θα πλήρωνε κιόλας για να το παρουσιάσει(!) Το άκουσε αυτό η Σάσα η Σταμάτη κι έγινε έξαλλη.

«Τζάμπα δηλαδή το κάνει;» αναρωτήθηκε με μπόλικη δόση ειρωνείας κι έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή. «Τι σε νοιάζει εσένα;» της είπε φανερά εκνευρισμένος για να τονίσει μες στο υπονοούμενο ότι ο ίδιος είναι επαγγελματίας παρουσιαστής και δεν χαλάει την πιάτσα, όπως κάνουν μερικοί μερικοί, που δουλεύουν και δεν πληρώνονται!

Και συνέχισε, πάντα εκνευρισμένος με τη συνεργάτιδα του. «Μπορεί να έχω κάνει μια συμφωνία, εσένα Σάσα τι σε ενδιαφέρει; Δεν δουλεύω τζάμπα, μη φοβάσαι! Άλλοι είναι ψώνια και δεν πληρώνονται», είπε και μαζί με την Σάσα καθησύχασε και τον τηλεθεατή που έναν φόβο αν πληρώνεται ο Λιάγκας τον είχε! Μα τι να πεις.