Κουβαρντού η Ελένη, πληρώνει ΠΑΝΤΑ αυτή στις εξόδους

12.12.2013
Μπορεί κάποιες κακές γλώσσες να υποστηρίζουν ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι κομμάτι... σφιχτοχέρα, όμως έρχεται η ίδια και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό ότι είναι... γνωστή ανοιχτοχέρα.

Τυχεροί, σου λέει, οι φίλοι της που βγαίνουν μαζί, διότι το Λενιώ τούς βάζει τα έξοδα. Ναι, ναι για τέτοια γαλαντόμα η «βασίλισσα» που όχι δε δίνει... παντεσπάνι στους ανθρώπους της, αλλά τούς κάνει ωραιότατα τραπεζώματα.

Βέβαια, η κουβέντα είχε να κάνει με τα ραντεβού και ποιος πρέπει να πληρώνει όταν βγαίνουν έξω. Τότε, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι "όταν κάποιος βγαίνει μαζί της και δεν βγάζει τα ίδια χρήματα με εκείνη, τότε το λογαριασμό τον πληρώνει η ίδια»!!! και τα λεγόμενα της επιβεβαίωσε ο επιστήθιος και... τυχερός φίλος της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

"Έχω πληρώσει μια φορά στις 50 και ακόμα με κυνηγά. Είσαι πολύ γενναιόδωρη σε αυτό το κομμάτι" είπε και το γενναιόδωρο Λενιώ εξήγησε ότι "Εάν κάποιος βγάζει πιο πολλά από μένα, τον αφήνω να πληρώσει αλλά από μένα και κάτω, θέλω να πληρώνω εγώ".

Μην το ψάχνεις, τυχεροί οι φίλοι της. Βέβαια, καλά θα κάνει η παρουσιάστρια να κάνει παρέα και με πιο... πλούσιους, να δει κι αυτή πώς είναι να σε κερνάνε!!!