Μελέτη για το «σταύρωμα» από Καραβάτου

16.12.2013
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ πολλών άλλων, αναφέρθηκε και στο σχόλιο που είχε κάνει ότι την εποχή του «Πρωινού Καφέ» η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τις εκπομπές τους την είχαν... σταυρώσει.

Μάλιστα, η Καραβάτου όταν πληροφορήθηκε το σχόλιο της Μελέτη, έπαθε τέτοιο σοκ, που λες και την χτύπησε... ηλεκτροπληξία. Και την αντίδραση αυτή σχολίασε η Μελέτη στη Ναταλία.

«Γιατί σοκαρίστηκε η Κατερίνα; Δεν το λέω για την ίδια. Είναι μια πραγματικότητα που συνέβαινε και μάλιστα στη συγκεκριμένη εκπομπή (στο Κους Κους) έχω κάνει και εξώδικο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, εξήγησε ότι οι μεσημεριανές εκπομπές (μαζί και το δελτίο του Star) την είχαν... σταυρώσει και κάθε μέρα αναφέρονταν σε εκείνη.

«Δε λέω κάτι το οποίο δεν έχει γίνει. Υπήρχε πάντα ένα 45λεπτο αφιερωμένο στο τι έχω κάνει λάθος, ποτέ το τι έχω κάνει σωστό ή το τι έχω καταφέρει. Δεν ακούστηκε ποτέ η πολύ θετική πορεία του Πρωινού Καφέ τα πρώτα χρόνια» .

Η Μελέτη απάντησε και στο «μύθο» ότι το τραγούδι «Τσούλες» που έγραψε η Μυρτώ Κοντοβά για την Άννα Βίσση, αναφέρεται σε εκείνη, επειδή «πήρε» από τη στιχουργό, τον Γιάννη Ολζιέρσκι.

«Τσούλα δεν είμαι πάντως. Απ’ όσο ξέρω δεν έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο και δεν θα ήθελα να έχω υπάρξει» δήλωσε χαρακτηριστικά.