Στρατιώτης ο Λιάγκας, πλένει και τουαλέτες στον ΑΝΤ1

16.12.2013
Χρόνια πίσω μάς γύρισε ο Γιώργος ο Λιάγκας με μια του και μόνο ατάκα. Τότε, που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωνε στρατιώτης του ΑΝΤ1 και της τηλεόρασης γενικότερα

και ότι ήτο πρόθυμος κι έτοιμος να εξυπηρετήσει την τιβί απ’ όλα τα πόστα. Ο Λιάγκας είναι και αυτός... στρατιωτάκι, μόνο που ως πιο «ψάρακας» κι ενθουσιασμένος με το νέο του κανάλι, είναι πρόθυμος κι έτοιμος μέχρι και την... καλλιόπη των Σπάτων να καθαρίσει!

Ναι, ναι. Τη βαρυσήμαντη δήλωση την έκανε ο ίδιος μέσα από το πρωινό και με αφορμή τη μέγιστη τιμή που του έκανε το κανάλι, αναθέτοντας του την παρουσίαση του «The Voice».

«Είμαι ένας στρατιώτης του Ant1 και τις τουαλέτες να μου πουν να καθαρίσω, θα τις καθαρίσω»! είπε ανακουφίζοντας τις καθαρίστριες του καναλιού, που βρήκαν αντικαταστάτη για τα ρεπά του. Και σκορπώντας τα γέλια στους υπόλοιπους, με τον... Βασιλάκη Καΐλα.

Για την ιστορία, πριν λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά θέλοντας να τονίσει τη χαρά του συζύγου που θα παρουσιάσει το show, είπε ότι ο Γιώργος (ο Λιάγκας) θα πλήρωνε κι από πάνω τον ΑΝΤ1 για να το κάνει. Μην το ψάχνεις. Λαχείο τού έκατσε του Λάτσιου η μεταγραφή του Λιάγκα. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Κι άμα λάχει πλερώνει κι από πάνω!