Έλεος! Ο Λιάγκας μάς ενημερώνει πού κατ@@ράει η Βανδή

17.12.2013
Έχουν ξεφύγει εκεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1 κι αυτό δεν είναι είδηση. Αρκετά συχνά οι συζητήσεις τους ξεφεύγουν και οι ίδιοι παρεκτρέπονται.

Ειδικά, ο Γιώργος ο Λιάγκας και η Σάσα η Σταμάτη είναι «μανούλες» στο να βάζουν μπουρλότο στην εκπομπή, όπως καλή ώρα έκαναν το πρωί της Τρίτης.

Ο Λιάγκας, που λες, ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό, πού κατουράει η Δέσποινα Βανδή και να ναι καλά ο παρουσιαστής, μάς απάλλαξε από... βασανιστική απορία. Πλέον, αφού μάθαμε ότι η αοιδός κατουράει στο καμαρίνι που μοιράζονται ο Γιάννης Λάτσιος, η Ναταλία Γερμανού και ο σταρ Λιάγκας, μπορούμε να πορευτούμε.

Αφορμή για τις αποκαλύψεις του Λιάγκα σταθιηκε η Σταμάτη, η οποία δήλωσε «καταξιωμένη», αφού χρησιμοποίησε το... vip καμαρίνι του ΑΝΤ1. Μάλιστα, η πανελίστρια αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε στο καμαρίνι, επειδή ήταν εξαντλημένη από τα γυρίσματα για τα Καρντάσιανς.

«Νιώθω καταξιωμένη. Χθες κοιμήθηκα στο καμαρίνι που μοιράζονται ο Λιάγκας, ο Λάτσιος και η Γερμανού», είπε και ο Λιάγκας έσπευσε να εξηγήσει, λες και το είχαμε απορία.


«Είναι το καμαρίνι που μοιράζομαι εγώ, ο Λάτσιος και η Γερμανού και που πάει να κάνει την ανάγκη της η Βανδή!», είπε και οι υπόλοιποι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Βλέπεις, έπαθαν σοκ με τον χύμα τρόπο του... chief της εκπομπής.

Αλλά εκείνος απτόητος συνέχισε, διότι σου λέει και η Βανδή άνθρωπος είναι και κατουράει. Και πάει και τουαλέτα. Και την «είδηση» αυτή έπρεπε να την... τσεκάρουμε πρωινιάτικα.

«Συγνώμη ρε παιδιά, γιατί η Βανδή δεν πάει τουαλέτα; Δεν κατουράει η Βανδή; Τα κρατάει; Είδηση: Η Βανδή κατουράει» είπε φανερά εκνευρισμένος.