Ο «εμφύλιος» Γρηγόρη - Περρή αναστατώνει τον ΑΝΤ1

18.12.2013
Άνω κάτω φαίνεται ότι έχει κάνει τον ΑΝΤ1 η κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Βαγγέλη Περρή.

Οι δύο άντρες από πέρυσι έχουν ανοιχτούς προσωπικούς λογαριασμούς και οι διαφορές τους, που ξεκίνησαν από τα... ερτζιανά, μεταφέρθηκαν και στα τηλεοπτικά, φέρνοντας «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους του καναλιού. Γιατί, όποιος πίστεψε ότι η συνύπαρξη τους στη μεγάλη του ΑΝΤ1 οικογένεια, θα έλυνε τις διαφορές τους, έπεσε έξω.

Η κόντρα όχι μόνο δεν «κόπασε», αλλά ήρθε και φούντωσε τον τελευταίο μήνα, με αφορμή την... Ραχήλ Μακρή. Η γνωστή βουλευτίνα άθελα της «έστειλε» και πάλι στα χαρακώματα τον Περρή με τον Αρναούτογλου, αφού και οι δύο την είχαν κλείσει για τις εκπομπές τους. Και η βουλευτίνα είχε πει το «ναι» και στο «ΟΛΑ» και στα «Καρντάσιανς», αλλά η διπλή της παρουσία σε δύο εκπομπές την ίδια μέρα δεν γινόταν.

Έτσι, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης, έδωσε τη λύση, «στέλνοντας» την Ραχήλ στον Θέμο Αναστασιάδη. Και τώρα μία άλλη καλεσμένη έρχεται και πάλι να τους κάνει άνω κάτω και να βγουν again τα... μαχαίρια.

Ο Περρής «έκλεισε» για την εκπομπή την Ειρήνη Μερκούρη, που είναι κι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, αφού γράφτηκε ότι μπήκε σε μοναστήρι. Αλλά την αοιδό συμφώνησε για τη δική του εκπομπή και ο Γρηγόρης κι εκείνη τελευταία στιγμή, ακύρωσε το «ΟΛΑ» δείχνοντας την προτίμηση της στα Καρντάσιανς.

Κι έκανε έξαλλο τον Περρή για το άδειασμα, που μέσα από τη στήλη του στο Πρώτο Θέμα, φρόντισε να... κράξει την «άπιστη» Μερκούρη.

«Η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη φέρεται να ασπάζεται τον μοναχικό βίο κατά σύμπτωση λίγο προτού κυκλοφορήσει το νέο της cd. Στο προηγούμενο κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που την παρουσίαζε ανορεκτική και ευτυχώς που η δισκογραφία της δεν έχει μεγάλη συχνότητα γιατί πλέον έχουν μείνει ελάχιστες επιλογές εντυπωσιασμού», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Μελέτησέ το