Ματέο: Η έξοδος με Σπυροπούλου & το κρυφτούλι

09.01.2014
Μεγάλη φίρμα έχει γίνει ο Ματέο Παντζόπουλος μέσα από τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη και τα παπαράτσι τον κυνηγούν ακόμη και όταν η αγαπημένη του δεν είναι μαζί του.

Πριν λίγες μέρες, ο φακός «τσάκωσε» τον Ματέο έξω από το γυμναστήριο και δίπλα του δεν ήταν το Λενιώ, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Φαίνεται ότι η ξανθιά δεν είναι μόνο με την Μενεγάκη κολλητή, αλλά και με το σύντροφό της.

Παντζόπουλος και Σπυροπούλου πήγαν για pilates χωρίς την Ελένη, που είχε υποχρεώσεις και μόλις ο Ματέο είδε τον παπαράτσι έξω από το γυμναστήριο, άρχισε τα... Μενεγακίστικα. Τουτέστιν, δυσανασχέτησε με την κάμερα και προκειμένου να την αποφύγει, φόρεσε την κουκούλα από τη ζακέτα του και όπως κάνει και η καλή του, κάλυψε το πρόσωπό του με ένα περιοδικό.

Να ήταν γυναίκα, να το καταλάβουμε να θέλει να κρυφτεί, διότι μπορεί να ήταν αμακιγιάριστη και ιδρωμένη από τη γυμναστική και να μην ήθελε να την τραβήξει ο φακός. Ο Ματέο γιατί αγχώθηκε; Ή βλέπει το Λενιώ να το κάνει κάθε λίγο και λιγάκι και είπε να την μιμηθεί, διότι πολύ του αρέσει το στυλ... κρύβομαι από τον παπαράτσι;