«Τουμπανέιρος» η Ελένη με το... 3D στήθος της

09.01.2014
Το στήθος τη Ελένης Μενεγάκη 20 τόσα χρόνια τώρα το έχουμε μάθει... απ’ έξω και ανακατωτά, και από την... καλή του κι από την ανάποδη.

Και από την πτώση του και από την... άνοδο. Ωστόσο, μετά από τόοοσα χρόνια γνωριμίας, το βράδυ της Τρίτης ήτο η πρώτη φορά που το είδαμε σε... 3D διάσταση. Και μπορεί το Λενιώ ως καλεσμένη στην πρώτη για το 2014 εκπομπή του κολλητού της, Νίκου Μουτσινά να μην είπε τίποτε, «μίλησε» μέσα από το στήθος της!

Ο τίτλος «Τουμπανέιρος» τής αποδίδεται με δόξες και τιμές και γνώμη μας είναι εκεί στο Δέστε Τους να τον αποσύρουν, μετά την επική εμφάνιση της Μενεγάκη. «Γατάκια» φαίνονται πλέον οι υπόλοιπες υποψήφιες στην κατηγορία αυτή. Βέβαια, η Ελένη την επόμενη μέρα, μόλις είδε την εμφάνιση της, μέσα από την εκπομπή της παραδέχτηκε ότι το μαύρο maxi ευάερο κι... ευήλιο φόρεμα της ήταν λάθος επιλογή, κυρίως για το βαθύ σκίσιμο.

Αμ αυτό που το πας; Λίγο ακόμη και το σκίσιμο στο πάλι θα έφτανε στη... μασχάλη της. Για τόσο βαθύ λέμε, που όμως, δεν απέτρεψε το Λενιώ πότε να κάθεται στα πόδια του Μουτσινά και πότε σταυροπόδι. Επική εμφάνιση, λοιπόν, αυτή της Τρίτης και άσε τη... γάτα Ελένη, που ξέρει από στιλιστικές επιλογές στην τηλεόραση, να κλαίγεται» ότι ήταν λάθος. Σωστότατη ήταν για τους... σκοπούς που εξυπηρέτησε.