Ο πόνος της Σπυροπούλου για τα σχόλια του Λιάγκα

14.01.2014
Μεγάλο, πολύ μεγάλο τον έχει τον πόνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τις τελευταίες μέρες. Σου λέει, το girl είναι τα μάλα στεναχωρημένο κι ας είναι καλά ο Γιώργος ο Λιάγκας και ο... στόμας αυτού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, η Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη και στεναχωρημένη με τον τρόπο που σχολίασε στο πρωινό ο Λιάγκας τις διακοπές της στις Μαλδίβες, τα Χριστούγεννα.

Η Σπυροπούλου, όπως θυμάσαι (και δεν μπορείς να ξεχάσεις) ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της από τις διακοπές και το πανάκριβο ξενοδοχείο και αυτή σχολιάστηκε απ’ όλους, αρνητικά. Ωστόσο, ο Λιάγκας έκανε λόγο για «Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση», ενώ η Σάσα Σταμάτη στο σιγόντο είχε πει: «Έχει πολλούς σκύλους η Κωνσταντίνα. Tι είναι η Σπυροπούλου, ένα απλό κορίτσι; Σκυλολόι και κομπολόι μαζί».

Και στα social media, όμως το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο, όπου στην πλειοψηφία, έκαναν λόγο για «ξετσιπωσιά», «απότομο πλουτισμό» κι «επίδειξη» σε μια περίοδο κρίσης. Κάποιοι έκαναν αναφορές και στην προσωπική ζωή της Σπυροπούλου, που μόνο κολακευτικές δεν τις λες. Όλα αυτά, λοιπόν, έπεσαν στην αντίληψη της 25χρονης, που ήρθε και ξέσπασε. Δεν ξέρουμε, αν το ξέσπασμα το συνόδευσαν και δάκρυα, αλλά φέρεται να είπε: «Δεν καταλαβαίνω; Πειράζω κανέναν; Ενοχλώ κανέναν; Κλέβω κάποιον; Γιατί ασχολούνται μαζί μου;».

Μάλιστα, η εμφάνιση της στο Πρωινό ως «κορίτσι του καιρού» με μαγιό, όχι μόνο δεν της άρεσε, αλλά το βρήκε... «χτύπημα κάτω από τη μέση». Τα, δε, σχόλια που συνόδευσαν την φωτογραφία ότι ξεκίνησε ως μοντέλο δεύτερης κατηγορίας από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, επίσης την ενόχλησαν. Αν κι εδώ που τα λέμε, τα τελευταία δεν τα λες ειρωνικά, αφού έτσι ξεκίνησε η Σπυροπούλου. Ε;

Πηγή: περιοδικό You