Το οικογενειακό δράμα παίκτη του «The Voice»

14.01.2014
Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ τρέλα» ήταν ο Λευτέρης Κιντάτος, ο παίκτης που εντυπωσίασε με τη λαϊκή του φωνή στο πρώτο επεισόδιο του «The Voice» και με δόξες, τιμές και μπόλικο χιούμορ μπήκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Ωστόσο, ο νεαρός παίκτης αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας στον Θέμο Αναστασιάδη το οικογενειακό δράμα που ζούσε (και συνεχίζει να ζει) τις μέρες εκείνες. Μία μέρα πριν το γύρισμα «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας του σε ηλικία 61 ετών.

Το πλήγμα για τον Λευτέρη ήταν μεγάλο, όμως, μάζεψε όσο κουράγιο είχε και πήγε στο γύρισμα για την πρώτη οντισιόν του show, αφού όπως είπε, ήταν η επιθυμία του πατέρα του. Βλέπεις, ο πατέρας του, που περνούσε δύσκολες στιγμές, περίμενε πως και πως να ξεκινήσει το show, αλλά και να δει εκεί το γιο του, στο ταλέντο του οποίου πίστευε πολύ.


«Δεν ήταν καλές οι συνθήκες. Έχασα τον πατέρα μου μια ημέρα πριν το γύρισμα. Την Τρίτη έγινε το γύρισμα, την Τέταρτη έγινε η κηδεία. Πήρα δύναμη εκεί που δεν το περίμενα. Έφυγε όπως ήθελε να φύγει αλλά ήταν για όλους αναπάντεχο» αποκάλυψε ο παίκτης. Και συνέχισε: «Ο πρώτος και κύριος λόγος που το κατάφερα ήταν επειδή εκείνος το ήθελε πολύ. Ήταν ένας τρόπος διαφυγής του αυτό το παιχνίδι».

Μάλιστα, την επόμενη μέρα του γυρίσματος, έγινε η κηδεία. Πάντως, προς τιμήν του κιόλας, ο Λευτέρης όχι μόνο δεν αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνούσε εκείνες τις μέρες, αλλά αστειεύτηκε με τους κριτές, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη φωνή και τον χαρακτήρα του.