Λιάγκας: Μιλά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Πολύζου

17.01.2014
Στα πάλαι ποτέ «καρφιά» των Λάκη Λαζόπουλου και Τάκη Ζαχαράτου για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Σωτήρη Πολύζου, πρώην συζύγου της Μιμής Ντενίση, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και μπορεί η απάντηση/ξεκαθάρισμα να άργησε πολύ, όμως, ο παρουσιαστής βρήκε τώρα την κατάλληλη ευκαιρία για να υπερασπιστεί το φίλο του. Βλέπεις, λίγο νωρίτερα και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έγινε το μεγάλο «μόνοιασμα» της Μιμής με τον Ζαχαράτο. Κι έτσι ο Λιάγκας μίλησε για τον Πολύζο, που κατά τα λεγόμενα του, είναι ο... Τατσόπουλος της Στερεάς Ελλάδας.

Μα τι λέμε; Είναι ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών από Πελοπόννησο και πάνω, πλην του λεκανοπεδίου Αττικής, αφού εκεί είναι τα «λημέρια» του Τατσόπουλου. «Πιστέψτε με, όπως ο Τατσόπουλος πήγε με τη μισή Αθήνα, έτσι και ο Πολύζος έχει πάει με την μισή Πελοπόννησο και πάνω» είπε και συνέχισε με περισσότερες «πιπεράτες» λεπτομέρειες.

« Δεν είναι μόνο ωραίος άνδρας. Έχει... άντε μην πω τι έχει, έχει δημιουργήσει θέματα μεγάλα, εθνικής εμβέλειας, δεν τα ξέρει ο κόσμος καν», είπε και το πιάσαμε το υπονοούμενο. Και ευτυχώς που σταμάτησε εκεί το παίνεμα του φίλου του, διότι δεν θα αντέχαμε περισσότερες αποκαλύψεις για τον... σεξο-Πολύζο