Η Μπαλατσινού αποκάλυψε το δεσμό Κωστόπουλου-Μπάρμπα

14.02.2014
Μαθήματα πολιτισμού και ανωτερότητας μαζί παρέδωσε η Τζένη Μπαλατσινού, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα από το Πρωινό mou.

Και την άγια αυτή μέρα έφεραν καλεσμένη την Βάνα Μπάρμπα. Και μέχρι εδώ καλά, τίποτε το ύποπτο δεν παίζει ως προς την επιλογή. Στη συνέχεια, όμως, αυτά που μάθαμε και αποκάλυψε η Τζένη, μας έκαναν να το πάρουμε αλλιώς.

Η Μπαλατσινού, που λες, αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε σχέση με την Μπάρμπα! Αν και την αρχή για να γίνει η αποκάλυψη την έκανε η ίδια η καλεσμένη, η οποία την είπε στον Κωστόπουλο. «Γιατί δε λες ότι ήμουν από τις λίγες γυναίκες που έφυγα από σένα;» είπε για να της απαντήσει αμήχανα εκείνος «Και πήρες τη γάτα μαζί».

Και τσουπ ήρθε εκείνη την ώρα η καλή Τζένη να βγάλει τον σύζυγο από τη δύσκολη θέση. «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε. Δεν το έχετε παραδεχτεί ποτέ δημόσια. Ας το πω εγώ να είναι λίγο πιο grande» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το πρώην ζεύγος αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη σχέση εκείνη, που όμως έληξε άδοξα κι... επεισοδιακά. Μια μέρα η Βάνα βαρέθηκε (άτσα, βαρέθηκε γυναίκα τον Πέτρο;) τον Κωστόπουλο, πήρε τη γάτα που είχαν μαζί, βγήκε στο δρόμο, έκανε ωτοστόπ κι έφυγε με έναν μηχανόβιο!