Η έγκυος Τσιμτσιλή επιστρέφει στην τηλεόραση

17.02.2014
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την τηλεόραση τραβά. Τι κι αν είναι έγκυος και οσονούπω με την κοιλιά τούρλα;

Η Σταματίνα δέχτηκε πρόταση από τον Alpha να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού (ναι, ναι ενεργοποιείται again) και ως φαίνεται την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Γιατί καλή και η διδασκαλία στη Σχολή του ΑΝΤ1, που με μεγάλο ενθουσιασμό και συγκίνηση μιλούσε η Τσιμτσιλή, όμως τηλεόραση δεν είναι. Κι έτσι, μετά από λίγους μήνες αποχής επιστρέφει και πάλι στο ρόλο της βασικής παρουσιάστριας.

Βέβαια, απέναντι της θα έχει τα πρωινά «μεγαθήρια» της ενημέρωσης (βλέπε Παπαδάκης, Οικονομέας, Καμπουράκης, Λυριτζής, Οικονόμου), αλλά την Τσιμτσιλή δεν την πτοεί. Δεν πάει για να «σκίσει». Αλλά έχει ένα καλό όπλο απέναντι τους, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αλλά και τη μητρότητα που την έχει και πολύ πρόσφατη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια μαζί με τους ανθρώπους του καναλιού συζητά ποια πρόσωπα θα την πλαισιώσουν (θα είναι μαζί της η Ελένη Τσολάκη), ενώ η εκπομπή αναμένεται να βγει στον «αέρα" στα μέσα Μαρτίου. Και αν έχουμε υπολογίσει σωστά τις ημερομηνίες που μάς έχει δώσει η Σταματίνα, στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, που όπως επίσης μάς ενημέρωσε, είναι κοριτσάκι.