Μπουλάς: Συντετριμμένοι οι στενοί του φίλοι

21.02.2014
Η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά σκόρπισε τη θλίψη στον κόσμο που τον αγάπησε, αλλά κυρίως στους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί και στην πορεία έγινε φίλοι καρδιάς. Εξάλλου, η επιθυμία του Σάκη τις μέρες που νοσηλευόταν, ήταν να δει τα φιλαράκια του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από αυτούς. Οι δύο άνδρες, μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη συνεργάστηκαν για τρία χρόνια στο 50-50 και μέσα από τη συνεργασία αυτή γεννήθηκε μία μεγάλη και αληθινή φιλία. Ο Φιλιππίδης ιδιαίτερα φορτισμένος από το χαμό του φίλου του, μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα πολύ καιρό τώρα. Όλοι οι φίλοι του ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει. Προσπαθούσαμε να τον ενισχύσουμε να φύγει όσο το δυνατόν πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εγώ τον είδα την Τρίτη το βράδυ για τελευταία φορά» δήλωσε χαρακτηριστικά και με σπασμένη φωνή συνέχισε: «Τον Σάκη τον αγαπώ πάρα πολύ! Είναι φίλος μου και μου λείπει πολύ και θα μου λείπει πάντα»!

Ο τρίτος της παρέας, Παύλος Χαϊκάλης με ιδιαίτερη συγκίνηση μιλά για το φιλαράκι του. «Ξαφνικά άλλαξε. Τον τελευταίο καιρό άρχισε να μην προσέχει, να παχαίνει, να πίνει αναψυκτικά, σαν να ήθελε να φύγει! Και ο Πέτρος και εγώ του φωνάζαμε», είπε συντετριμμένος στο Πρω1νο και συνέχισε: «Έσπασε την τριάδα! Μας άφησε μόνους, κι εμένα και τον Πέτρο, να πίνουμε τα τσίπουρα μόνοι μας! Αυτό του το καταλογίζουμε και θα πίνουμε ένα τσιπουράκι, όχι στην υγεία του, αλλά στις αναμνήσεις μας»,

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, που φέτος συνεργάστηκε με τον Σάκη στην Ακτή Πειραιώς δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι παρά το πρόβλημά του ήθελε να δουλεύει ως τελευταία στιγμή. «Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του. Τον είχε «χτυπήσει» και στο κεφάλι» είπε και πρόσθεσε: «Μέχρι το τέλος δούλευε σαν μυρμήγκι.. Ζητούσε με μανία τους φίλους του». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε οι δυο τους μιλούσαν μέχρι και την Τετάρτη και γελούσαν.


Συντετριμμένος από το θάνατο του Μπουλά είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας «Δεν ξέρω τι να πω. Συνήθως είναι χειρότερο όταν κάτι τέτοιο έρχεται ξαφνικά». Και συνέχισε: «Αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Στην αρχή οι γιατροί του έδιναν έναν με δύο μήνες ζωής. Ο Σάκης τους διέψευσε, ήταν δυνατό παιδί».

Και ο Σταρόβας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Σάκης είχε επιλέξει μέχρι και την τελευταία στιγμή να εργάζεται: «Η δουλειά του έδινε ζωή, αν είχε μείνει στο σπίτι ίσως το μοιραίο αυτό γεγονός να είχε συμβεί νωρίτερα».