Έξαλλος ο Ρέμος με τους «ρουφιάνους» της τιβί

21.02.2014
Φωτογράφηση για το «The Voice» έκαναν οι τέσσερις coaches του show, ενώ μίλησαν και στις κάμερες.

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ότι το παιγνίδι βλέπουν τα δύο παιδιά της, τα οποία μάλιστα τής ασκούν κριτική του τύπου: «Γιατί γύρισες, γιατί δεν γύρισες».

Ωστόσο, της Βανδή αν και της άρεσε η διαδικασία των blind auditions, πετάει σα σύννεφα που ολοκληρώθηκε, διότι επιτέλους η γυναίκα θα απαλλαγεί από το μπλουζάκι της. Γιατί μη νομίζεις ότι μόνο εμείς βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε με τα ίδια ρούχα. Και η αοιδός το ίδιο νιώθει. «Με χαροποιεί το γεγονός ότι θα απαλλαγώ από αυτή την μπλούζα επιτέλους! Αν το ήξερα, θα φορούσα μια μονόχρωμη μπλούζα!» δήλωσε στην κάμερα του Πρω1νου.

Κι αν η Δέσποινα βρέθηκε σε μεγάλα κέφια, ο Αντώνης Ρέμος μάλλον είχε τα... νεύρα του. Για την ακρίβεια, ο λατρεμένος αοιδός είναι έξαλλος με αυτούς που διαρρέουν από την τηλεόραση πληροφορίες για το show.

«Να πούμε ότι όλοι έχουμε πάρει τους ίδιους παίκτες, γι’ αυτό να μην ανησυχεί ο κόσμος, ότι κάποιος θα πάρει περισσότερους ή λιγότερους. Τι να πούμε τα έχουνε πει όλα. Τι νομίζεις; Αλλά επειδή ζούμε σε μια κοινωνία δυστυχώς που εδώ η ρουφιανιά, αρέσκεται… Δεν ξέρουνε ότι τη ρουφιανιά την αγαπάμε, τους ρουφιάνους δεν γουστάρουμε, αυτό είναι το κακό!» είπε ο coach.