Ελένη: Κάλεσε την Μπαλατσινού στην εκπομπή της

21.02.2014
Ο «πάγος» ανάμεσα στις δύο κουμπάρες Ελένη Μενεγάκη και Τζένη Μπαλατσινού έχει πλέον λιώσει και οι τηλεθεατές να είσαι σίγουρος θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Και ιδού η απόδειξη: Το Λενιώ έκανε ανοιχτή πρόσκληση στην κουμπάρα της να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της! Να δούμε το Τζενάκι να κάθεται στον καναπέ της (και πάλι) φιλενάδας της και τι στον κόσμο.

Να το δει και αυτό ο Γιώργος Λιάγκας και τι στον κόσμο του. Εξάλλου, ο συμμαθητής της Μενεγάκη δεν φαίνεται να έχει δει με καλό μάτι την... επανασύνδεση των κοριτσιών, αφού μέσα από το Πρω1νο του έχει «πετάξει» τα καρφάκια του. Αλλά ας πάμε στα σοβαρά θέματα, που είναι η πρόσκληση της Ελένης στην Μπαλατσινού.

Στην εκπομπή της, που λες, έπαιξε απόσπασμα από το γλέντι που έκαναν στο Πρωινό mou την Τσικνοπέμπτη(!!!) και η Μενεγάκη τρελάθηκε με την απόπειρα της κουμπάρας της να τραγουδήσει Νάνα Μούσχουρη, όπως άλλωστε είχε ντυθεί.

Εξάλλου, η Μπαλατσινού αλλού πάταγε κι αλλού βρισκόταν κι εκτέλεσε στην κυριολεξία το τραγούδι. Και η κουμπάρα της, το Λενιώ πολύ γέλασε με το σκηνικό κι έτσι την κάλεσε να έρθει στην εκπομπή της να πει δυο τραγουδάκια.

«Εγώ πάντως μετά από τη χθεσινή εμφάνιση της Τζένης θέλω να έρθει καλεσμένη αλλά να πει τουλάχιστον δυο τραγούδια. Δεν το περιμένεις. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν έμπαινε την ώρα που έπρεπε να μπει και να βγει. Η φωνή άλλαξε εφτά τόνους» είπε χαρακτηριστικά. Και κάτι μας λέει ότι η κουμπάρα θα κάνει αποδεκτή την ανοιχτή πρόσκληση.