Η απουσία της Σάσας & η στάση του Λιάγκα

25.02.2014
Από το πάνελ του Πρω1νου απουσιάζει την Τρίτη η Σάσα Σταμάτη και με την έναρξη της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας αρκέστηκε να σχολιάσει μόνο ότι η πανελίστρια δεν θα είναι στο πρωινό και τη θέση της παίρνει η Ελεάννα Τρυφίδου!

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε και όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελαν και πολύ να οργιάσουν οι φήμες και τα σενάρια να δώσουν και να πάρουν.

Σε χρόνο dt κυκλοφόρησε η φήμη (είμαστε και... αστραπές κάτι τέτοιες στιγμές) ότι η Σταμάτη έμεινε εκτός Πρω1νου και κάποιοι συσχέτισαν την απουσία της με τις πρόσφατες απαράδεκτες δηλώσεις της για την Ευγενία Μανωλίδου. Και τα σενάρια αυτά έφτασαν στα αυτιά του Λιάγκα, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να εξηγήσει περισσότερα για την απουσία της συνεργάτιδάς της.

Και να μην αφήνει να αιωρούνται διάφορες υποθέσεις και υποψίες. Έτσι, επανήλθε εξηγώντας ότι η Σταμάτη είναι άρρωστη, ενώ σε αυτούς που πρόλαβαν και είπαν ότι την «έφαγαν» από την εκπομπή, ο Λιάγκας είπε: «Η Σταμάτη θα φάει εμάς, όχι εμείς την Σταμάτη».

Μωρέ και δίκιο έχει. Αλλά την επόμενη φορά που θα λείπει λόγω ασθενείς κάποιος από τους συνεργάτες, καλό είναι να το εξηγεί. Για να μη δημιουργεί κι εντυπώσεις.....