Λογοθέτη: Σοκαρισμένη από το... σοκ της μεταμόρφωσης της

26.02.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» ήταν η Άννα Μαρία Λογοθέτη, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μάς εκπλήσσει με τη διαδρομή που κάνει στο παρελθόν, φέροντας καλεσμένους, που έχουν αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, η Λογοθέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή και μίλησε για την εποχή που εμφανιζόταν στο «3,2,1 ΑΝΤ1», αλλά και τη νέα της ζωή μακριά από τη showbiz. Και όλα μια χαρά.

Ωστόσο, η εμφάνιση της κρύβει μπόλικο παρασκήνιο, αφού πριν την προβολή του επεισοδίου, η Λογοθέτη εξερράγη και ξέσπασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Ο λόγος που τα πήρε κι έβρισε τους πάντες με απίστευτους χαρακτηρισμούς; Το... σοκ που έπαθαν οι περισσότεροι με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της.

Από τον σταθμό ήρθε δελτίο Τύπου με φωτογραφίες για τους καλεσμένους στα «Καρντάσιανς» και μέσα σε αυτές ήταν η Λογοθέτη με το κόκκινο πάνκι μαλλί του ευχούλη, όπως άλλωστε είπε και η ίδια. Η γυναίκα στις φωτογραφίες δεν είχε καμία σχέση με το στρουμπουλό ξανθό κορίτσι του «3,2,1» που θυμόμασταν όλοι, αλλά αντί να μας συγχωρέσει που πάθαμε την πλάκα μας από την θεαματική αλλαγή, εκείνη έπαθε σοκ (αμόκ θα λέγαμε) που... σοκαριστήκαμε.

Έτσι, με απίστευτους χαρακτηρισμούς και υβρεολόγια, τα «έχωσε» στα blogs και σε όσους δεν είδαν... χαλαρά την αλλαγή της στην εμφάνιση.

«Αγαπημένα blogs... Θερμή παράκληση: Βάλτε και εσείς φώτο δικές σας να μπορώ και εγώ να τις κλέβω χωρίς την άδεια σας και να τις ποστάρω, γράφοντας από κάτω ότι μου κα@.... Πραγματικά θέλω να γουστάρω τη ζωή μου.... όπως και εσείς...Γιατί εγώ δεν έχω ζωή...Ζω μέσα από τις ζωές των άλλων και άρχισα να βαριέμαι...Επειδή εσείς έχετε γ@.... από το πρωί να γράφετε πως θα πάθουν όλοι εγκεφαλικό από την αλλαγή μου...και σοκ...μόλις με δουν απόψε στα Καρντάσιανς...Σας ενημερώνω εγώ...πως υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα που προκαλούν εγκεφαλικά στον κόσμο!Είναι η Ελληνική πραγματικότητα...αυτή που ζούμε και έχετε και εσείς τις ευθύνες σας! Δεν ξέρω τι πίνετε και την παλεύετε... Θα ήθελα πολύ να μάθω!» έγραψε ή μάλλον έβρισε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, ακόμη και η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε ότι η Λογοθέτη είναι αγνώριστη, αλλά και η ίδια το παραδέχτηκε.