Συντετριμμένη η τηλεοπτική σύζυγος του Μπουλά

26.02.2014
Συγκλονισμένη από το θάνατο του Σάκη Μπουλά είναι η τηλεοπτική του σύζυγος στο 50-50, Βάνα Ρομπότα.

Και αυτός είναι ο λόγος που τις προηγούμενες μέρες δεν μίλησε για εκείνον, όπως έκαναν οι περισσότεροι φίλοι του. Η συνεργασία τους στη σειρά τούς έφερε κοντά και οι σχέσεις τους ήταν οι καλύτερες. Και από την εποχή του 50-50 η ηθοποιός μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις έχει για τον «σύζυγό» της.

Ωστόσο, τής είναι ακόμη δύσκολο να μιλήσει δημοσίως για τις σχέσεις της με τον Μπουλά, όπως εξήγησε η ίδια με δυσκολία στη Μεσημεριανή Μελέτη. «Δε θέλω να μιλήσω για τον Σάκη γιατί είναι προσωπικές οι σχέσεις των ανθρώπων. Και γι΄ αυτό αποφάσισα να μη μιλήσω σε κανένα μέσο για το γεγονός αυτό που συνέβη» είπε και με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της.

Για τον αγαπημένο ηθοποιό μίλησαν και οι άλλες δύο κυρίες του 50-50, Μαρία Ανδρούτσου και Άβα Γαλανοπούλου.

«Οι στιγμές ήταν πάρα πολλές. Πάντα θυμάμαι το Σάκη στη μέση της παρέας, να μιλάμε και να μας διηγείται διάφορα περιστατικά από τη ζωή του. Ήταν ένας πολύ ζωντανός και χαρούμενος άνθρωπος» είπε η «Ξανθίππη» της σειράς.

Η Γαλανοπούλου συμπλήρωσε: «Ο Σάκης ήταν ένας από τους πραγματικά ελάχιστα βαθιά ευαίσθητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Φαίνεται στον τρόπο που ερμήνευε τόσο τα τραγούδια, όσο και τους ρόλους του. Ήταν βαθιά ανθρώπινος και πολύ ευγενικός».