Γιος Ελένης: «Μάνα γιατί με ρεζιλεύεις»;

26.02.2014
Στο γιο της, Άγγελο αναφέρθηκε γι ακόμη μία φορά μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Και γι ακόμη μία φορά μάς έκανε να καταλάβουμε ότι το αγόρι της είναι αντράκι και όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας δε σηκώνει και πολλά πολλά. Επίσης, μάς αποκάλυψε ότι ο γιος πέρα από τον Ολυμπιακό έχει αδυναμία και στις μπάλες και για δώρο διαλέγει πάντα μία.

Γνωρίζοντας, που λες, η μάνα Ελένη την αδυναμία του γιου στις μπάλες, του αγόρασε μία, την οποία – όπως μάς ενημέρωσε – την επέλεξε ανάμεσα σε πολλές άλλες που διέθετε το κατάστημα. Η επιλογή έγινε βάσει χρώματος και σχεδίου, που άρεσε περισσότερο στη μάνα Ελένη. Ποιας ομάδας ήτο η μπάλα δεν είχε καμία σημασία για εκείνη.

Έτσι, με μεγάλη χαρά πήγε το δώρο στο γιο της και φρόντισε μάλιστα να του κάνει κι έκπληξη. Αλλά αλίμονο για το μικρό, η έκπληξη ήτο δυσάρεστη. Γιατί η μαμά του τού είπε πάρει μπάλα της Μάντσεστερ και η έκρηξη του μικρού για ευνόητους λόγους ήταν αναμενόμενη.

«Είναι αστεία αυτά τώρα; Της Μάντσεστερ τη μπάλα βρήκες να πάρεις; Σε μένα τον Ολυμπιακό; Με ξεφτιλίζεις» είπε ο Άγγελος και άδικο δεν έχει το παιδί, που για ένα δίωρο είχε νεύρα. Αλλά μετά τού έφυγαν και μίλησε στη μαμά του, που το σωστό να λέμε, είχε όλες τις καλές προθέσεις.

Εξάλλου, η γυναίκα είδε μία κόκκινη μπάλα και κόκκινη η μία κόκκινη η άλλη έγινε η ζημιά. «Μετά μου είπε εντάξει ρε μανούλα σ’ ευχαριστώ για την κίνηση, αλλά αν θέλεις άλλη φορά όταν είναι για μπάλα, θέλω να πηγαίνουμε μαζί» είπε η Ελένη τον πόνο της.