Το ξέσπασμα της Σπυροπούλου για τα προσωπικά της

05.03.2014
Αν και πριν λίγο καιρό, μέσα από την εκπομπή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε δηλώσει ότι δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντά σε όσα γράφονται για εκείνη

τώρα δίνει τη δική της απάντηση στα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνη κατά καιρούς. Γιατί πόσο να αντέξει και το κορίτσι; Έτσι, ξεσπά μέσα από το ένθετο του TV Έθνος για όσα γράφονται για εκείνη.

«Έχω δεχτεί κριτική που πραγματικά με βοήθησε να διορθώσω λάθη μου. Έχω δεχτεί, όμως, και κριτική που θεωρώ ότι ήταν άδικη. Και να μιλήσω ειλικρινά; Τα σχόλια δεν με ενοχλούν, στενοχωριέμαι όμως όταν κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν είδηση από το πουθενά. Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα. Τι να κάνω; Να βγαίνω και να τα διαψεύδω; Χειρότερα είναι» δήλωσε.

Η Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στη σύγκριση που γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη. Και ήτο απόλυτη για τη φιλενάδα της. «Μενεγάκη είναι μόνο μια. Είναι κολακευτικό να με συγκρίνουν με ένα πρόσωπο που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση. Άλλωστε, ποια παρουσιάστρια δεν θα αισθανόταν κολακευμένη αν την σύγκριναν με την Μενεγάκη; Μακάρι να καταφέρω τα μισά από όσα έχει καταφέρει η Ελένη» είπε η Σπυροπούλου.