Ελένη και Μπαλατσινού - Κωστόπουλος: Η μεγάλη επανασύνδεση

05.03.2014
Τρία ολόκληρα χρόνια στον «πάγο» βρέθηκε η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Οι κουμπάροι πέρασαν μία περίοδο ψυχρότητας, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού οι σχέσεις τους έχουν πια αποκατασταθεί. Και το Λενιώ με το Τζενάκι είναι και πάλι φίλες, έχοντας επιστρέψει δειλά δειλά στις παλιές τους συνήθειες. Και για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες οι δύο γυναίκες δείπνησαν σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, σε φιλικό κλίμα.

Και στο τσακ την ίδια βραδιά, η Μενεγάκη δεν είχε δημόσια συνάντηση με τον Κωστόπουλο. Να είχαν και οι κάμερες τη μοναδική ευκαιρία της συνάντησης των δύο κουμπάρων μετά από τρία χρόνια. Ελένη και Κωστόπουλος πήγαν στην ίδια εκδήλωση, αλλά φευ, όταν έφτασε ο παρουσιαστής η κουμπάρα του είχε μόλις φύγει κι έτσι προς μεγάλη του απογοήτευση δεν κατάφερε να την συναντήσει.

«Ήθελε πολύ να τη συναντήσει. Μάλιστα κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου στεκόταν νωρίτερα η Ελένη, αλλά εκείνη είχε αναχωρήσει. Μέχρι σήμερα, οι δυο τους έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά δεν έχουν συναντηθεί" αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!.

Ωστόσο, για το δείπνο της με την Ελένη μίλησε στο Πρωινό mou το επόμενο πρωί η Μπαλατσινού, αποκαλύπτοντας ότι η φιλενάδα της φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα. Μάλιστα, οι τρεις τους τα λένε πλέον συχνά στο τηλέφωνο, κάτι που δείχνει ότι οι άσχημες μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν.