Ένας πρώην της Μελέτη στο πλευρό της Ελένης

06.03.2014
Με δάκρυα, μπόλικη συγκίνηση κι ένα αφιέρωμα μελό αποχαιρέτησε τη μεγάλη του αγάπη, την Ελεονώρα Μελέτη.

Αλλά πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, ήρθε ο Γιώργος ο Κασπίρης και την πρόδωσε, πέφτοντας στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη. Ω ναι. Ο πάλαι ποτέ πανελίστας της Μελέτη, ο άνθρωπος που όλα τα προηγούμενα χρόνια καθόταν δεξιά της (όπως βλέπουμε στην οθόνη), ο άνθρωπος που συμφωνούσε ότι... πετάει ο γάιδαρος, αν το έλεγε η Ελεονώρα, το μεσημερι της Τετάρτης έκανε ντεμπούτο στο πάνελ της "αιώνιας".

Κι ας όψεται η άτιμη η Γιουροβίζιον κι ας όψεται που ένας χρόνος μακριά από την τιβί, είναι μπόλικος. Ο πρώην πανελίστας, λοιπόν, της Μελέτη είναι έκτακτη συνεργασία για το Λενιώ, αφού πήγε εκεί για να τους δώσει τα φώτα του στην Γιουροβίζιον. Ένας ο Κουτσογιαννόπουλος για τα Όσκαρ κι ένας ο Κασπίρης για Γιουροβίζιον.

Και να η συγκίνηση για τον Κασπίρη, ο οποίος αποκάλυψε στην Ελένη ότι... παντρεύτηκε την Γιουροβίζιον μετά από ένα χρόνο σχέσης!!! Και ποιητής ο νέος συνεργάτης. Αλλά η Μελέτη δεν μασάει. Έχει Κατερίνα Σουλιώτη, που είναι η Γιουροβίζιον η ίδια. Για να μην πούμε για Θέμη Μάλλη, που προηγείται του θεσμού.