Έξαλλος ο Κωστόπουλος με Λιάγκα: "Να πάτε να..."

06.03.2014
Εκτός εαυτού βγήκε ο Πέτρος Κωστόπουλος το πρωί της Πέμπτης και άδικο δεν είχε ο άνθρωπος.

Και αιτία για την έκρηξη του στάθηκαν ο Γιώργος Λιάγκας, η Ελεάννα Τρυφίδου κι εβδομαδιαίο περιοδικό, που όλοι μαζί ισχυρίστηκαν ότι ο Κωστόπουλος δεν μιλούσε με την Ελένη Μενεγάκη, επειδή είχε διαλέξει το στρατόπεδο του Γιάννη Λάτσιου, όταν χώρισαν, αφού τότε ήταν... υπάλληλος του ΑΝΤ1. Άκουσε τη θεωρία αυτή ο Κωστόπουλος κι έγινε έξαλλος, αφού είναι μες στην ανακρίβεια κι έδωσε τη δική του απάντηση.... «Να πάτε όλοι να.... δείτε ότι δεν ήταν έτσι και να επανορθώσετε».

Το ξέσπασμα ήρθε αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι δεν έχει δει το «The Voice». Ο Κωστόπουλος είπε «Εξαιρετικός είναι ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά θα πρέπει να θυμάται ιστορία», είπε στην αρχή. Και συνέχισε: «Κάνει εκπομπή με μια κοπελίτσα στο ραδιόφωνο (εννοούσε την Ελεάννα Τρυφίδου) και του έλεγε του Γιώργου -θα έπρεπε να το ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος- ότι όταν εγώ ήμουν με τον Λάτσιο και τσακωμένος με την Ελένη, είναι γιατί δούλευα το 2009 στον ΑΝΤ1. Εγώ το 2009 δεν έκανα τηλεόραση. Το 2010 πήγα στον ALPHA και στο τέλος του 2011, αρχές του 2012, ξεκίνησα στον ΑΝΤ1. Τέτοιες ανακρίβειες θα παρακαλούσα, επειδή είναι και ωραίο παλικάρι...»



Από τα βέλη του παρουσιαστή δε γλίτωσε ούτε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου σε δημοσίευμα του, ισχυριζόταν πάνω κάτω τα ίδια. «Το είδα και σε ένα περιοδικό ότι εγώ ήμουν με τον Γιάννη πιο πολύ και όχι με την Ελένη επειδή ήμουν υπάλληλος του ΑΝΤ1. Να πάτε να... δείτε ότι δεν ήταν έτσι και να επανορθώσετε θα παρακαλούσα πάρα πολύ. Είναι χυδαιότητα αυτό» είπε.