Σκαρμούτσος: Γιατί δε μιλάνε με τον Θεοδωράκη;

06.03.2014
Καλεσμένος στην εκπομπή «ΟΛΑ τρέλα» ήταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος γι ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στην εξάρτηση που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Όμως, τούτη τη φορά ο σεφ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι οι δύο άνδρες δε μιλάνε πια. Γιατί, μπορεί κάποτε ο γνωστός δημοσιογράφος να ήταν εργοδότης του Σκαρμούτσου στο εστιατόριο, Αλάτσι, όμως, πλέον οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες.

Και, φευ, για τον Θεοδωράκη, ο σεφ δεν θα είναι ένας από αυτούς που θα ψηφίσουν το «Ποτάμι» στις ερχόμενες ευρωεκλογές!

«Τον Σταύρο τον γνώρισα το 2002 στα Χανιά. Δούλευα εκεί. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, δεν γίνεται να μην το συμπαθήσεις. Ο Σταύρος είναι για τα δύσκολα, ξενερώνει με τα εύκολα. Με τον Σταύρο δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις τον τελευταίο χρόνο. Κάποια στιγμή όλα τα πράγματα που έχουν μια ωραία πορεία τελειώνουν. Ήθελα να κάνω εγώ κάτι άλλο, ο Σταύρος κάτι άλλο και χωρίσαμε» αποκάλυψε για τις σχέσεις του.

Όσο για το «Ποτάμι», το νέο κόμμα του δημοσιογράφου είπε: «Δε θα ψηφίσω. Το λέω και είμαι κάθετος, δεν πρόκειται να ψηφίσω κανένα κόμμα. Δεν με τραβάει γιατί δεν ξέρω τι κάνουν, δεν έχω δει δείγματα, είναι πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το κάνει πιο νωρίς για να έχουμε δει δείγματα. Τώρα να πάω να ψηφίσω κάποιον που δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει; Είναι τραγικό από τη μία. Από την άλλη και όλοι αυτοί που ήδη υπάρχουν δεν με αντιπροσωπεύουν»