Ίντριγκα: Η Ζέτα «έκοψε» την Ολυμπίου λόγω Χατζηγιάννη;

07.03.2014
Μία απίστευτη ίντριγκα κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνίστριες τη νυν και την πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η Ζέτα Μακρυπούλια (νυν) «έκοψε» από το Just the 2 of us, τη Δέσποινα Ολυμπίου (πρώην), η οποία είχε συζητήσεις με την παραγωγή, προτού να ανακοινωθεί το όνομα της παρουσιάστριας.

«Με ήθελαν, αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά. Συνηθίζω να κρατάω τον λόγο μου και, λόγω συνέπειας, πήρα τηλέφωνο την κυρία Κατραβά, όπως και της έστειλα μήνυμα, θέλοντας να γνωρίζω την εξέλιξη της πρότασης που μου έγινε για να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμά μου. Δυστυχώς, δεν έλαβα ποτέ απάντηση», δήλωσε η αοιδός και πρώην του Χατζηγιάννη σε γνωστή ιστοσελίδα.

Μάλιστα, δηλώνει ότι η ίδια είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση (το όνομά της είχε παίξει και για τον πρώτο κύκλο), ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι ακύρωσε η ίδια τη συμμετοχή της λόγω της Ζέτας. Σε καθημερινή εφημερίδα για το θέμα αυτό η Έλενα Κατραβά δήλωσε λακωνικά: «Η κυρία Ολυμπίου ήθελε να είναι στο Just The Two Of Us, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω ραντεβού μαζί της».

Πάντως, στο Πρωινό mou σχολίασαν την ίντριγκα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, φέρνοντας ως παράδειγμα την Ελισάβετ Σπανού, να εξηγεί ότι οι άνθρωποι της παραγωγής συζητούν με πολλά πρόσωπα μέχρι να καταλήξουν στους συμμετέχοντες. Και αυτό συνέβη και με την περίπτωση της Ολυμπίου.