Παππά: Ξέσπασε σε λυγμούς στο «Μες στην καλή χαρά»

10.03.2014
Μπροστά σε μία πολύ περίεργη και δυσάρεστη στιγμή βρέθηκαν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά».

Καλεσμένη ήταν η Χριστίνα Παππά, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα, όταν εξηγούσε ότι τον τελευταίο καιρό περνά μία δύσκολη περίοδο.

«Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου και κλαίω με το παραμικρό. Είναι μια κακή περίοδος για μένα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι την προηγούμενη μέρα είχε πάει στο κομμωτήριο να φτιάξει τα μαλλιά της και κατέληξε να κλαίει γοερά και να μην μπορούν να την συνεφέρουν!

Η εμβρόντητη Κατερίνα Καραβάτου τη ρώτησε τι της συμβαίνει και η Παππά απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια:

«Έχω πιεστεί πολύ με την δουλειά, με τα προσωπικά, τα συναισθηματικά και μπορεί όλοι να τα βλέπουν ρόδινα και με τη νέα μου επιχειρηματική προσπάθεια, αλλά κάθε δουλειά έχει τις δυσκολίες της».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου, αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση. Η Παππά μίλησε και για το γιο της Δημήτρη, που είναι και το μοναδικό της στήριγμα, λέγοντας ότι δεν κλαίει μπροστά του για να μην τον στεναχωρήσει.

«Το στήριγμά μου στη ζωή μου είναι μόνο ο γιος μου. Είμαι αγωνίστρια και έχω καταφέρει πολλά πράγματα μόνη μου. Στο σπίτι προσπαθώ να το κρύβω και να μην κλαίω για να μην τον στεναχωρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.