Παρμένος ο Καπουτζίδης με τα σχόλια για τη Γιουροβίζιον

13.03.2014
«Σε όποιον αρέσουμε και για τους άλλους δε θα μπορέσουμε» λέει το τραγούδι, αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Μετά το τέλος του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον πολλά ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν για τη διοργάνωση, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για τον κακό φωτισμό. Ειδικά, τα πλάνα στο κοινό ήταν μες στα μαύρα σκοτάδια.

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε στον παρουσιαστή της βραδιάς, που απάντησε στα σχόλια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τονίζοντας ότι τα κανάλια καλύτερα να δίνουν χρήματα για τους εργαζόμενους παρά για να φωτίσουν την αφεντιά του! Βέβαια, το παράδειγμα είναι κομμάτι άσχετο. Όταν αποφασίζεις να διοργανώσεις έναν τελικό, οφείλεις να τον κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Την απάντηση του Καπουτζίδη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, που ήταν το βράδυ του τελικού πρώτη μούρη. «Δεν ήταν καλά φωτισμένοι. Δεν ήταν καλή η παραγωγή. Αλλά στις χαλεπές εποχές που ζούμε και όταν πια το κόστος δεν το πληρώνει ο ελληνικός λαός και το αναλαμβάνει ένας ιδιώτης καλά κάνει και μαζεύει το κόστος. Έγινε μια γρήγορη βραδιά. Εγώ πέρασα μια χαρά».