Κακέτσης: Άγριο κράξιμο σε Λιάγκα μπροστά στη μούρη του

13.03.2014
Μεγάλες στιγμές ζήσαμε το πρωί της Πέμπτης, όταν στο Πρω1νο πήγε καλεσμένος ο Στηβ Κακέτσης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας υπήρξε πολύ φίλος με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά για άγνωστο λόγο σε εμάς, η φιλία τους πέρασε σοβαρή κρίση. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ρωτάνε τον Κακέτση για το Λιάγκα και τα σχόλια του για εκείνον δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. Ωστόσο, οι δύο άνδρες άφησαν πίσω τις διαφορές τους και ο επιχειρηματίας πήγε καλεσμένος στο Πρω1νο.

Επειδή όμως δεν είναι από τους ανθρώπους που αρέσκονται σε... κωλοτούμπες, έχοντας απέναντι του το Λιάγκα, του τα έχωσε κανονικά και με το νόμο. Και τα όσα ακούσαμε ήταν απολαυστικά, με εξαίρεση την αναφορά σε πρώην σύντροφο του παρουσιαστή. Όσο για το Λιάγκα; Ήταν από τις ελάχιστες – μην πούμε και η μοναδική – φορές που δε μιλούσε, αλλά άφηνε τον καλεσμένο να τα πει. Η αμηχανία του, βέβαια, ήταν φανερή και πώς να μην είναι, με τις προσωπικές αποκαλύψεις που έκανε ο Κακέτσης;

«Ήσουν ένα αδέσποτο που σε μάζεψα εγώ» είπε ο επιχειρηματίας και ο Λιάγκας με κόπο σχολίασε: «μου έβαλες κολάρο». Μάλιστα, η κουβέντα (μάλλον ο μονόλογος) ξεκίνησε δυναμικά από την αρχή. «Είσαι αχάριστος. Ήσουν ένα αδέσποτο, καλό, ταλαιπωρημένο παιδί και ήρθες στη ζωή μου», είπε και δεν έκρυψε την πικρία του πως ενώ είχαν συμφωνήσει να είναι αυτός ο κουμπάρος στο γάμο, το ζεύγος προτίμησε τελικά το Νίκο Χατζηνικολάου.

«Οι φίλοι όταν είναι φίλοι είναι εκεί, δε λένε θα μας παντρέψεις και το αλλάζουνε. Εγώ ήμουν ο κουμπάρος και βάλατε τον Χατζητόπ! Ε, πήγαινε κάτσε με τον Χατζητόπ και άμα τον δεις έλα να μου το γράψεις! Ο Χατζητόπ είναι αλλιώς, εσύ είσαι ένα λαϊκό παιδί» είπε χαρακτηριστικά με το ζεύγος να είναι κατακόκκινο από ντροπή.

Κι αν στο Λιάγκα τα έχωνε, τη Φαίη την αποθέωνε. Μάλιστα, είπε κάποια στιγμή ότι τον μαζέψανε (τον Λιάγκα) η Φαίη, ο πατέρας της και η μάνα της που είναι μία καλή οικογένεια. Ωστόσο, ήταν μεγάλο φάουλ του επιχειρηματία ο τρόπος που αναφέρθηκε σε πρώην σχέση του Λιάγκα. «Ήταν με κάτι ταλαίπωρες. Τις σουτάρισα εγώ! Είχε μια ταλαίπωρη που δε σήκωνε ούτε το βρακί της» είπε κι ευτυχώς για εκείνη, δεν αποκάλυψε το όνομα της στον «αέρα».

Βέβαια - και προς τιμήν της - η Φαίη στο σημείο αυτό αντέδρασε έντονα, υπερασπίζοντας με σθένος την πρώην του συζύγου της.