Σπυροπούλου: Ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Ελένη

18.03.2014
Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν τη Δευτέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κι εκτός από το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Βλέπεις, όλο αυτό το διάστημα μέσα από τις φωτογραφίες που βλέπουμε στα life style περιοδικά, πιστεύαμε ότι οι δύο γυναίκες είναι φίλες. Βάλε και τις κοινές τους διακοπές καλοκαίρι και Χριστούγεννα σε Ελλάδα κι εξωτικά μέρη. Βάλε και ότι πηγαίνουν μαζί μέχρι το γυμναστήριο, το είχαμε στανταράκι το κολλητιλίκι.

Αλλά έρχεται η Κων/να και μάς διαψεύδει πανηγυρικά. Και κατά κάποιον τρόπο «αδειάζει» και το Λενιώ, αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι φίλες!

«Οι φίλοι είναι μεγάλη λέξη. Μπορεί να με βλέπεις με συναδέλφους μου ή με την Ελένη που δεν είναι συνάδελφος μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με όλον αυτό τον κόσμο είμαστε φίλοι. Έχει παρεξηγηθεί λίγο αυτό. Εμένα, οι πραγματικές φίλες μου είναι πολλά χρόνια εκεί, έχουν κάνει πολλά πράγματα και το έχουν αποδείξει. Είναι άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει τι δουλειά κάνω, δεν τους ενδιαφέρει αν έχω βάλει δύο κιλά, αν πήρα σκυλί ή δεν πήρα κι όλα τα υπόλοιπα που γράφονται. Είναι κοπέλες που μ’ αγαπούν και θα μ’ αγαπούν ό, τι και να κάνω. Έχουν άλλο τρόπο ζωής, δε θέλουν τα κοσμικά, να φωτογραφίζονται, να εμφανίζονται...» είπε η Σπυροπούλου και κάπως άσχημα ήχησαν τα λόγια της στα αυτιά μας. Στης Ελένης άραγε;

Δες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μες τη... γυμνή χαρά!