Ουγγαρέζος: Τι αποκαλύπτει ΠΡΩΤΗ φορά για Λιάγκα;

19.03.2014
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε για όλα.

Μεταξύ αυτών και για το Γιώργο Λιάγκα, την αποχώρηση του ζεύγος από το Mega, αλλά και το άδοξο τέλος της φιλίας τους. Και για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι ο Λιάγκας δεν τον ήθελε στο πρωινό!

«Ο Γιώργος δεν με ήθελε γιατί δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με την πεντάδα (του Όμορφου Κόσμου), επειδή δεν είχε πάει καλά. Με τα πολλά, το κανάλι του είπε δοκίμασε τον, δες τον... Έπρεπε κι εγώ να αποδείξω ότι το κανάλι ήταν σωστό που με πρότεινε. Κατέβασα τους τόνους στα τάρταρα, στο λεβητοστάσιο το πήγα! Και εγώ για να μπορέσω να δω τι παίζει και ο Γιώργος και η Φαίη - επειδή είναι ανταγωνιστικό το περιβάλλον- δεν έπρεπε να νιώσει ούτε πιεσμένος ούτε απειλούμενος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη μετακίνηση του ζεύγους στον ΑΝΤ1, είπε: «Εμείς το καλοκαίρι περάσαμε άσχημα, γιατί μείναμε ακέφαλοι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, τίποτα δεν είναι μεμπτό. Όλοι το έμαθαν τελευταία στιγμή. Εγώ σα φίλος και να ήξερα και μια λεπτομέρεια παραπάνω και να πήγαινε το μυαλό μου δεν υπήρχε περίπτωση να το πω σε κανέναν, ούτε στο κανάλι. Τιμώ και σέβομαι τη φιλία μου με τον Γιώργο ακόμα και αν δεν υφίσταται πια. Φιλία είναι να περνάς χρόνο με τον άλλον. Εγώ δεν έχω φίλους από το χώρο. Μόνο τη Συνατσάκη και έκανα και τον Γιώργο».