Οργή Λιάγκα: Η παντρεμένη Ελένη, ο Ματέο & οι αλλαξο**λιες

21.03.2014
Το... κατά Ματθαίον εξώδικο διάβασαν αποκλειστικά στο Πρωινό, όπου ο Ματθαίος (Μάκης/Ματέο) Παντζόπουλος απαγορεύει σε περιοδικά και παπαράτσι να φωτογραφίζουν το ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα.

Και καταλαβαίνεις ότι το εξώδικο ήτο... βούτυρο στο ψωμί του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος αναλύοντας την ιστορία, έφτασε να ξεσπάσει εναντίον της σχέσης της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο. Και τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του ήταν απίστευτα.

Αρχικά, ο Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι είναι με το σύντροφο της Μενεγάκη, αλλά τόνισε ότι είναι λάθος που το έστειλε τώρα. Έπρεπε να το είχε κάνει από την αρχή, αλλά πέταξε και το υπονοούμενο ότι το έκανε και για διαφήμιση. Μάλιστα, ο Παντζόπουλος σε κάποια σημείο αναφέρει ότι θα θεωρεί τα περιοδικά υπεύθυνα για διαφυγόντα κέρδη, δηλαδή, αν ο άνθρωπος χάσει πελατεία, δε θα φταίει η κρίση που χου, αλλά η υπέρ-προβολή από τα περιοδικά. Που μεταξύ μας, μέχρι χθες τού έκαναν απίστευτη διαφήμιση, διότι ποιος ήξερε το ξενοδοχείο του;

Κι εκεί που έκαναν την ανάλυση τους ήρθε ο Λιάγκας και ξέσπασε. Βγήκε από τα ρούχα του, όταν η Φαίη Σκορδά υπερασπιζόταν το ξενοδοχείο ως εναλλακτικό προορισμό, με το σύζυγο να λέει οργισμένος ότι ήταν ένα καταφύγιο παράνομων ζευγαριών, μία ερωτική φωλιά για παράνομους κι έφερε ως παράδειγμα την Ελένη!!!

«Ήταν καταφύγιο παράνομων ζευγαριών! Η Μενεγάκη που τον γνώρισε τον Ματέο μωρέ; Αμάν τόση ώρα! Δεν το λέω δεν το λέω! Δεν ήταν παράνομο; Δεν ήταν παντρεμένη η Μενεγάκη; Κάποια πράγματα τα σεβόμαστε γιατί υπάρχουν οικογένειες, αλλά μην κάνουμε τώρα ότι δεν ξέρουμε τι έχει γίνει; Άντε τώρα ξαφνικά έχουμε ωραιοποιήσει όλοι τα πράγματα επειδή υπάρχουν σχέσεις και αλλαξοκωλ...» είπε και δε θέλησε να συνεχίσει άλλο, γιατί θα έλεγε πράγματα που δεν πρέπει. Δηλαδή τι άλλο να πει;