Μικρούτσικος: Ξέσπασε σε λυγμούς στον "αέρα" εκπομπής

24.03.2014
Δυναμική επανεμφάνιση έκανε στην τηλεόραση ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από τη συχνότητα του Mega Κύπρου.

Και για πρώτη φορά, μετά από τέσσερα χρόνια ο παρουσιαστής εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, σε μία ειλικρινή συνέντευξη. Κι εκεί, τον είδαμε να λυγίσει και να ξεσπάει σε λυγμούς, όταν στο τηλέφωνο βγήκε ο αδελφός του, Θάνος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ήταν ο φύλακας άγγελος του.

«Αν ξανάρχιζαν τα πράγματα, τα ίδια θα έπρεπε να ξανακάνει, γιατί έτσι έχει δικαιώσει την παρουσία του πάνω σε αυτόν τον κόσμο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μοναδικός και καταπληκτικός άνθρωπος!» είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης για το μικρότερο αδελφό του.

Λίγο πριν, ο Ανδρέας είχε πει για την οικονομική του περιπέτεια: "Δεν ήταν άνθρωποι δίπλα μου γιατί δεν ήθελα! Ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκα να με κυνηγά σύμπασα η οικονομική οικουμένη της Αθήνας. Από εκεί που είχα σχεδόν διασφαλίσει το μέλλον μου, βρέθηκα χωρίς τίποτα στα χέρια, χάνοντας τα πάσα όσα είχα. Βρέθηκα στην καταστροφή μου. Μέχρι να το συνειδητοποιήσω, δεν έπεσε σε κατάθλιψη. Ο Θάνος ήταν και είναι φύλακας άγγελος μου».

Κι επειδή, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Μικρούτσικος είναι... Μικρούτσικος, "έφτυσε" on air τον ΑΝΤ1, εξαιτίας της... Σοφίας Βόσσου. Όπως είπε, το κανάλι στα τρέιλερ αφιερώνει περισσότερη ώρα σε άλλους διαγωνιζόμενους και όχι στη Σοφία Βόσσου, που είναι μία τεράστια καλλιτέχνιδα. Η ίδια, στην τηλεφωνική σύνδεση αρκέστηκε να σχολιάσει: "Δεν είμαι in εγώ».