Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη που έκανε στην Ελένη για το παιδί

27.03.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μαρία Μπεκατώρου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Και μπορεί η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό να έλεγε στη Ναταλία Γερμανού ότι δε θέλει να μιλήσει ξανά για το θέμα παιδί, εμπρός στο Λενιώ έκανε μία... υποχώρηση. Και όχι μόνο μίλησε για το θέμα αυτό, αλλά προχώρησε και σε μία πολύ προσωπική αποκάλυψη.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Μπεκατώρου εξομολογήθηκε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι και μάλιστα για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι έχει σκοπό να ξεκινήσει τις προσπάθειες.


«Μου τύχανε τα (καλά) πράγματα στη ζωή μου την επαγγελματική την περίοδο που είχα πει ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Επειδή έχω φτάσει σε μια ηλικία, δεν είμαι και μικρό κορίτσι, δεν θα αποκλείσω ποτέ την εξωσωματική γονιμοποίηση και αν τα καταφέρω, θα βγω και θα το πω και θα πω και χίλια ευχαριστώ στο γιατρό μου που με βοήθησε να κάνω αυτό το παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Έχω σκεφτεί μέσα σε αυτό το χρόνο να προσπαθήσω να κάνω παιδί. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί και σκέφτομαι σοβαρά και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Μακάρι ο Θεός να μου το φέρει! Έχω βρει έναν γιατρό που με έχει αγκαλιάσει, με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει. Είμαι χαρούμενη γιατί διαισθητικά και μόνο νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στο να κάνω με τον Αντώνη μου το όνειρό μας πραγματικότητα. Είμαι πολύ κοντά σ' αυτό κι εύχομαι ο θεός να βοηθήσει και να τα καταφέρουμε»

Πάντως, τόνισε ότι αν και για την ίδια πρόκειται για ένα "όνειρο" και θα προσπαθήσει πολύ γι αυτό, δεν θα της γίνει εμμονή, ούτε θα επηρεάσει την υπόλοιπη ζωή της. Κι εννοείται τη σχέση της με τον άντρα της.