Μπαλατσινού: Σχολιάζει το τέλος της φιλίας Ελένης - Βανδή

27.03.2014
Ήταν να μη γίνουν και πάλι φίλες η Ελένη Μενεγάκη και η Τζένη Μπαλατσινού. Άπαξ και τα βρήκαν οι κουμπάρες, η παρουσιάστρια του Πρωινού mou με κάθε ευκαιρία αναφέρεται ή σχολιάζει δημοσιεύματα για τη φιλενάδα της

Και το αυτό έκανε και πάλι, όταν μέσα από την εκπομπή σχολίασε δημοσίευμα που αναφερόταν στο άδοξο τέλος της φιλίας της Μενεγάκη με τη Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφορμή για το τέλος της φιλίας υπήρξε η ατάκα της Βανδή για μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της. «Και να μείνω έγκυος δε θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα ρεζερβέ δεν θα ανεβούν» είχε δηλώσει τότε η αοιδός και όλοι καταλάβαμε ότι η σπόντα πήγαινε στο... ψαχνό της Ελένης.

Και τώρα η Μπαλατσινού σχολιάζει την αφορμή για το άδοξο τέλος των φιλενάδων, που ήταν και δικές της. «Είναι γελοίο αυτό. Όταν δουλεύεις στην τηλεόραση κάποια στιγμή θα μείνεις έγκυος. Αφού έχεις τρεις μήνες διακοπές, πότε να το κάνεις το παιδί; Μέσα στο τρίμηνο; Είναι απολύτως φυσιολογικό. Είναι γελοίο, λοιπόν, να λες ότι κάποια έμεινε έγκυος για να κάνει νούμερα. Δεν λέω ότι η Δέσποινα εννοούσε αυτό, γενικά λέω», είπε η Μπαλατσινού, που δε χαρίστηκε στη φιλενάδα(;) της, τη Βανδή.

Όταν, δε, ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε ότι είναι κρίμα να χαλάει μία φιλία γι αυτό, η Μπαλατσινού αποκάλυψε: «Δε νομίζω ότι χάλασε η φιλία γι' αυτό, δεν είναι αυτή η αιτία. Μπορεί να έφταιγαν πολλά πράγματα κι αυτό να ήταν το κερασάκι στην τούρτα».