Στην υγειά μας ρε παιδιά: αφιέρωμα στο Στράτο Διονυσίου

27.03.2014
Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον.
Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Tο Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές.
Οι γιοι του μεγάλου ερμηνευτή, Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου και οι Γιώργος Μαργαρίτης, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Σκανδάλης και Ντένια Κουρούση αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος του αφιερώματος και ερμηνεύουν τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου. «Της γυναίκας η καρδιά», «Άκου βρε φίλε», «Σαλονικιός», «Αφιλότιμη», «Και λέγε λέγε», «Ο Ταξιτζής», «Τα πήρες όλα», «Ο Παλιατζής» είναι μόνο μερικές από τις διαχρονικές επιτυχίες που θα απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου.
Την εκλεκτή παρέα συμπληρώνουν οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Παπαστεφάνου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Γιώργος Πατούλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Μαρία Νικόλτσιου, Ντίνα Νικολάου, Νατάσα Ράγιου, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρης Μανιάτης, Κέλλυ Καρυπίδη και Φιλίππα Πασχαλίδου.
«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!