Μπογδάνος: Βρήκε το... Μαστοράκη του!

28.03.2014
Καλεσμένο το Νίκο Μαστοράκη είχε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και γι ακόμη μία φορά ο παρουσιαστής έδειξε να μην το έχει με ετοιμόλογους ανθρώπους.

Ο Μπογδάνος με το γνωστό ύφος του «ξερόλα» προσπάθησε να στριμώξει τον Μαστοράκη, αλλά φευ για εκείνον, ξέχασε ότι έχει να κάνει με παλιά καραβάνα (για να μην πούμε την άλλη την κακιά τη λέξη). Και βρήκε ο Μπογδάνος το... Μαστοράκη του, σε μία εκπομπή – απόλαυση για τον τηλεθεατή, εφιάλτη όμως για τον παρουσιαστή.

Όσες φορές κι αν προσπάθησε να την πει (πάντα με το γνωστό του ύφος ) στον καλεσμένο, βρέθηκε να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή ήταν όταν ο Μπογδάνος είπε στον Μαστοράκη: ««Πιστεύω ότι είσαι ακόμα ενεργός σεξουαλικά»! Ο καλεσμένος τού απάντησε αμέσως: "Δε σέβεσαι την ηλικία μου , αλλά ελπίζω να μη χρειαστεί να σου το αποδείξω στη μέση της εκπομπής».

Παγωμάρα για τον παρουσιαστή που δεν ήξερε πώς να απαντήσει, ενώ οι παρατηρήσεις του Μαστοράκη για τον τρόπο που έκανε τη συνέντευξη, «έπεφταν» βροχή. Το καλύτερο, όμως, ήρθε στο τέλος, όταν ο καλεσμένος ρωτήθηκε τι ΔΕΝ έχει κάνει στη ζωή του. "Δεν έχω πάει ποτέ με αγοράκια, αλλά με σένα μπορεί να κάνω μια εξαίρεση" τού είπε και μπορεί ο Μπογδάνος να έμεινε... παγωτό, εμείς όμως λιώσαμε στα γέλια.

Πάντα τέτοια Κων/νε Μπογδάνε