Καλλιμούκου: Η εξομολόγηση της για το "ροζ" σκάνδαλο

31.03.2014
Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Αντωνία Καλλιμούκου βρέθηκε παρά τη θέληση της , σε ένα απίστευτο όργιο φημών, όπου ανώνυμα δημοσιεύματα τη φωτογράφιζαν ως πρωταγωνίστρια σε ροζ σκάνδαλο.

Σήμερα, το "κορίτσι" της Ελένης Μενεγάκη μιλά για τη δύσκολη εκείνη περίοδο και παραδέχεται ότι από τότε έγινε πιο καχύποπτη και σίγουρα πιο δυνατή.

«Με άλλαξε. Τα περιμένω όλα από όλους. Με έκανε να δω τα πράγματα λίγο πιο επιφυλακτικά. Ήμουν που ήμουν καχύποπτη τώρα έχω γίνει λίγο περισσότερο. Αλλά έγινα και πιο δυνατή» δήλωσε χαρακτηριστικά, στην εκπομπή Joy.

Επίσης, αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν έφτασαν στα αυτιά της οι φήμες/φούμαρα και πώς αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι.

«Στην αρχή γέλαγα, μετά έλεγα αποκλείεται να το πιστέψει κάποιος που με γνωρίζει. Μετά είχα έναν πανικό του τι πρέπει να κάνω και πώς να το αντιμετωπίσω. Έπρεπε να είμαι ψύχραιμη. Η ψυχραιμία δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου. Έπρεπε να κλείσω στόματα γιατί εργάζομαι κάπου, έχω μία οικογένεια. Η μαμά μου ήταν η πιο ψύχραιμη. Το μόνο που φοβόταν ήταν να μην αρρωστήσω, να μην στενοχωρηθώ».

Μάλιστα, όλοι θυμόμαστε το απίστευτο ξέσπασμα της Αντωνίας στον "αέρα" της εκπομπής της Ελένης για όσα γράφονταν και ακούγονταν.

«Έγιναν όλα πάρα πολύ αυθόρμητα. Είχα ζητήσει να βγω και να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πήρα το ΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή και εκείνη την ώρα ό, τι ένιωθα τα είπα. Δεν είχα να ρισκάρω κάτι. Δε φοβήθηκα μην χάσω τη δουλειά μου» είπε.

Όσο για τον αν της έχει μείνει η... ρετσινιά, λέει: "Οι άνθρωποι που έχουν μείνει να το πιστεύουν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είτε επειδή είμαι στο χώρο της τηλεόρασης είτε επειδή έχω υπάρξει μοντέλο θα το σκεφτούν. Είναι οι προκατειλημμένοι άνθρωποι. Εγώ όμως πλέον δεν ασχολούμαι με αυτούς τους ανθρώπους."

Δες επίσης την Αντωνία Καλλιμούκου με μαγιό στην παραλία (pics)