Η Βόσσου αποκαλύπτει: "Με τον Ανδρέα δε μιλάμε"

31.03.2014
Καλεσμένη στο Πρω1νο ήταν η Σοφία Βόσσου, το πρωί της Δευτέρας και από τα πρώτα πράγματα που τη ρώτησαν ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Και όχι τυχαία.

Πριν λίγες μέρες, ο Ανδρέας είχε φτύσει τον ΑΝΤ1, για το τρέιλερ του YFSF, όπου κατά τη γνώμη του, δεν προβάλλεται η Βόσσου. Και για το ξέσπασμα αυτό του Μικρούτσικου τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ δεν το είχα δει το τρέιλερ, αλλά νομίζω ότι η πίτα είναι μοιρασμένη. Τώρα, οι νέοι άνθρωποι να έχουν και ένα βήμα πιο μπροστά. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο παράπονο», εξήγησε εκείνη.

Βέβαια, όταν ο Μικρούτσικος ωρυόταν σε τηλεοπτική του εμφάνιση κατά του ΑΝΤ1, η Βόσσου είχε σχολιάσει ότι... δεν είναι in! Πάντως, για την απίστευτη αντίδραση του Μικρούτσικου είπε: «Ο Αντρέας παθιάζεται. Σε θέματα ιεραρχίας είναι πορωμένος. Μ' αγαπάει πάρα πολύ κι εγώ τον αγαπάω. Δεν έχει σταματήσει η αγάπη μας να υπάρχει, απλώς άλλαξαν τα χρώματα».

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι οι δυο τους πλέον δε μιλάνε!!! «Δε μιλάμε γιατί μετά τη στενοχώρια του επέλεξε μια περίοδο μοναξιάς. Δεν είχα ούτε τα τηλέφωνα του» αποκάλυψε.