Το σχόλιο της Ελένης «πύκνωσε» το μυστήριο με Ζαρίφη

03.04.2014
Για δεύτερη εβδομάδα η Κατερίνα Ζαρίφη απουσιάζει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όσο δεν γίνεται κάποιο σχόλιο για τους λόγους που λείπει, τόσο μεγαλώνει το... μυστήριο.

Και μαζί η αγωνία του κόσμου για το τι συμβαίνει με τη συνεργάτιδα της Μενεγάκη. Εξάλλου, την πρώτη μέρα της απουσίας της, η Ελένη είχε σχολιάσει ότι η Ζαρίφη απουσιάζει για πολύ σοβαρούς και προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει όταν νιώσει καλά.

Την Τετάρτη, η παρουσιάστρια επέστρεψε με νέο σχόλιο για τη συνεργάτιδα της, απαντώντας έτσι στον κόσμο που τη ρωτάει από το twitter. Και πύκνωσε μπορούμε να πούμε το... μυστήριο.

«Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση να σας απαντήσω! Με ρωτάτε καθημερινά που είναι η Κατερίνα... Να σας πω ότι αυτή την εβδομάδα δε θα την δείτε στην εκπομπή, όπως και δεν την είδατε και τις προηγούμενες δυο μέρες της περασμένης εβδομάδας. Σας είπα την πρώτη μέρα που έλειψε την Πέμπτη ότι η Κατερίνα για σοβαρό προσωπικό της θέμα, ειδάλλως δεν λείπει κανείς, δεν θα μπορεί να είναι εδώ», είπε η παρουσιάστρια.

Και κατέληξε, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις: «Εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να σας πω, η Κατερίνα είναι εδώ και δουλεύει κανονικά, απλώς δεν μπορεί αυτές τις μέρες. Απλώς, περιμένετε να επιστρέψει και να σας πει... Με φέρνετε σε δύσκολη θέση!».

Πάντως, το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα επέστρεψε στην πρωινή ραδιοφωνική της εκπομπή και οι ακροατές της την καλωσόρισαν θερμά!