Η ανιψιά της Βίσση ήθελε... Βανδή

04.04.2014
Για τη συμμετοχή της στο "The Voice", τον Αντώνη Ρέμο που την "έκοψε" από τα live του σόου, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή, μίλησε η ανιψιά της Άννας Βίσση, Βέρα Μπούφη.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Μελέτησε το και για πρώτη φορά μίλησε για την απόφαση του Ρέμου, στενός φίλος και συνεργάτης της θείας της, να την "κόψει" από την επόμενη φάση του "The Voice". Εξάλλου, πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την αντίδραση της Μπούφη.

«Στεναχωρήθηκα που δεν προχώρησα και όχι που διάλεξε τη Φανή. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με μένα. Μπορώ να καταλάβω και τη θέση του Αντώνη. Σίγουρα θα ήθελα να ήμουν εγώ αυτή που θα διάλεγε, για αυτό πήγα, μη λέμε και ψέματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Στα blind auditions το ότι δεν γύρναγε κανείς με άγχωνε. Χάρηκα όταν γύρισε ο Αντώνης, αλλά ήθελα να γυρίσει και κάποιος άλλος επειδή δουλεύω με τον Αντώνη. Αν γύριζε κάποιος άλλος δεν θα επέλεγα τον Αντώνη. Αρχικά αυτόν που σκεφτόμουν ήταν ο Αντώνης. Αλλά μετά που το ξανασκέφτηκα λίγο καλύτερα πιστεύω ότι θα διάλεγα άλλον».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αν η Δέσποινα Βανδή γυρνούσε την καρέκλα της, θα επέλεγε εκείνη! Και ναι, αυτό θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αν σκεφτείς την περίφημη... κόντρα με τη θεία της. Εξάλλου, στη φάση των Battles, η Βανδή είχε πει τα καλύτερα για την Μπούφη και είχε επιλέξει εκεινη. Αλλά ο κόουτς της είχε διαφορετική γνώμη.