Απίστευτο: Ο Μουτσινάς έδιωξε την Ηλιάκη!

06.05.2014
Την ώρα που οι φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον των Δέστε Τους οργιάζουν και η Μαρία Ηλιάκη γράφει περίεργα μηνύματα στα social media, ήρθε ένα περιστατικό να προστεθεί στην ιστορία.

Ο Νίκος Μουτσινάς έδιωξε την Ηλιάκη από την εκπομπή!!! Ούι. Αλλά όχι, μην πάει ο νους σου στην ίντριγκα, ούτε σε μαναφούκι των δύο φίλων και συνεργατών. Ο Μουτσινάς είχε το λόγο του που έδιωξε την Ηλιάκη από το πλατό.

Βλέπεις, η Μαρία εδώ και μία εβδομάδα ταλαιπωρείται από ίωση, το σαββατοκύριακο η περίπτωση της επιδεινώθηκε και ήρθε η παρουσιάστρια κι έμεινε χωρίς... φωνή. Και ωσάν τον βραχνοκόκορα βγήκε στην εκπομπή το μεσημέρι της Δευτέρας για να μας ενημερώσει ότι πρέπει να πάει στο γιατρό και ότι έχει τα λαιμά της.

Θα μου πεις, γιατί βγήκε στον «αέρα» και δε μας ενημέρωσαν απλά οι υπόλοιποι της παρέας; Ήθελε λέει να κάνει ποδαρικό για την εβδομάδα, να πάει καλά. Χμ. Τέλος πάντων, ο Μουτσινάς βρήκε ευκαιρία να αστειευτεί(;) με την ασθένεια της Ηλιάκη και προτού τη διώξει από το πλατό, πέταξε τις σπόντες του για τα μηνύματα-μυστήριο που έγραψε στα social media.

«Μαρία μου, σ' ευχαριστούμε γενικά για την συμμετοχή σου στην τηλεόραση, διαβάσαμε ότι την Κυριακή παίρνεις αποφάσεις, πας για άλλα... Πήγαινε γι' άλλα, δεν σε χρειαζόμαστε», της είπε και την έσπρωξε να φύγει.