Αμετανόητος Λιάγκας: «Ο Ρόκκος ξεφτιλίζεται»

06.05.2014
Τόπο στην οργή έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας και ο Στέλιος Ρόκκος.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στον ημιτελικό του The Voice για πρώτη φορά μετά το τηλεοπτικό τους «σφάξιμο» και όλοι περιμέναμε με αγωνία και λαχτάρα αντιδράσεις και κινήσεις. Και δηλώσεις, όπου μετά τη συνάντηση κορυφής, Ρόκκος και Λιάγκας μάς έδωσαν να καταλάβουμε ότι παρεξήγηση ήταν και πάει.

Ειδικά, ο αοιδός ήτο πιο... «θερμός» στις δηλώσεις του. «Στα μάτια του και στα μάτια μου είδε ότι δεν υπάρχει τίποτα. Απλώς έχει γίνει μια παρεξήγηση που ελπίζω πως θα λυθεί, γιατί είναι κρίμα να είμαστε έτσι. Στο Voice κάναμε τη δουλειά μας αλλά κάποια στιγμή χωρίς κάμερες, να πιούμε ένα καφέ και να τα πούμε γιατί ξέρει τη μισή αλήθεια για κάτι πράγματα» δήλωσε στην κάμερα του Star για να συνεχίσει: «Ο Λιάγκας ως παρουσιαστής του Voice, γ@μ@ει, δεν υπάρχει!»

Αυτά άκουσε ο Λιάγκας και δεν τρελάθηκε. Δε συμμερίστηκε, σου λέει, ο παρουσιαστής τον ενθουσιασμό του Ρόκκου.

«Ως παρουσιαστής αυτού του προγράμματος που ουσιαστικά εκπροσωπώ το κανάλι, θα έπρεπε να είμαι ευγενικός, ακόμα κι αν το κανάλι μου έφερνε το χειρότερο εχθρό μου. Δεν είμαι εγώ το Voice. Υπάλληλος είμαι! Υπήρχε απόλυτος σεβασμός, είδαμε ο ένας τον άλλο, αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι πετάξαμε από τη χαρά μας. Δεν αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε» είπε για τη συνάντηση τους.

Και συνέχισε: «Εγώ ποτέ δεν είπα κάτι κακό για το Ρόκκο. Δεν με πείραξε η πρώτη του τοποθέτηση, αλλά μετά που βγήκε και είπε ότι έκανα καριέρα εξαιτίας της Φαίης. Αυτό είναι αστείο και ντροπή να το λέει! Είναι υποτιμητικό. Από εκεί και πέρα επειδή είναι αρσενικό ο Ρόκκος από τα λίγα, δεν του κρατάω ούτε κακία ούτε τίποτα. Θεωρώ ότι ήταν άτοπο αυτό που είπε. Και βέβαια να βγούμε για καφέ, και βέβαια να έρθει και στην εκπομπή να τα πούμε! Ποτέ μου δεν έχω αμφισβητήσει την καλλιτεχνική του αξία. Τώρα από εκεί και πέρα αν κάνουμε και λίγο χιούμορ και πούμε κάτι παραπάνω, άνθρωποι είμαστε!»

Ναι, όπως κατάλαβες ο Λιάγκας δεν ξεχνά, γι αυτό και στο σχόλιο του Ρόκκου ότι... «γ@μ@ει ως παρουσιαστής» χρησιμοποίησε σκληρή έκφραση, προκαλώντας την οργή της Φάιης!

«Ξεφτιλίζεται και ο ίδιος δηλαδή! Βγαίνει και λέει ότι “ο Λιάγκας δεν είναι καλός παρουσιαστής”, και μετά βγαίνει και λέει ότι “είναι και γ@μώ!” Λες πράγματα στα νεύρα σου, που μετά τα μετανιώνεις» είπε ο... αμετανόητος Γιώργος Λιάγκας!

Βρε να μη δίνει τόπο στην οργή;