Ο Κωστόπουλος «ξεμπροστιάζει» την Ελένη

06.05.2014
Τι ήταν να πει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της ότι έχει παραξενιά στο φαγητό και ότι δεν αφήνει κανέναν να τρώει από το πιάτο της, επειδή έχει υπολογίσει τη μερίδα της;

Το άκουσε ο Πέτρος Κωστόπουλος και δεν το άφησε ασχολίαστο. Μάλιστα, φρόντισε μέσα από το Πρωινό mou να διαψεύσει την κουμπάρα του και να προβεί σε... γενναίες αποκαλύψεις!

Έτσι, μάθαμε ότι το Λενιώ όταν πηγαίνει καλεσμένη σε σπίτι, τρώει τον άμπακο, ενώ μετά το φαΐ ρίχνει κι έναν υπνάκο στον καναπέ. Μάλιστα, για το τελευταίο οι αποκαλύψεις του Κωστόπουλου ήταν... ανατριχιαστικές!

«Με την Ελένη η τύχη σου θα είναι να έρθει αργά, γιατί αν έρθει νωρίτερα θα σου φάει το 20% του φαγητού μέσα από την κατσαρόλα. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείς να καλέσεις στο σπίτι σου γιατί δε θα μείνει τίποτα. Και μετά κάνει κάτι πάρα πολύ σέξι, όταν χορταίνει πάει στον καναπέ –και ξέρετε ότι φοράει αυτά τα κοντά φορεματάκια- ξαπλώνει και κοιμάται» είπε.

Για να παραδεχτεί στο τέλος ότι του λείπει(;) η κουμπάρα του. «Γι αυτό είναι σέξι αυτή η γυναίκα. Εμένα μου λείπει. Σε αντίθεση με την Τζένη που τσιμπάει και λέει ‘Βάλε μου λίγο να δοκιμάσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.